Головою Правління СК «НОВА» призначена Вікторія Волошина

8 червня відбулась акціонерні збори СК «НОВА», на яких прийнято рішення про зміни в складі Правління компанії. Головою Правління призначено Волошину Вікторію.

Волошина Вікторія розпочала страхову діяльність у 2005 році в ЗАТ «Європейський страховий альянс». З 2007 по 2010 рр.. працювала на керівних посадах в СК «Галактика» і СК «Партнер». В 2010-2012 рр.. – Заступник Голови Правління «Страхова компанія 611». Закінчила Міжгалузевий інститут управління та Таврійську державну агротехнічну академію.

«Основні напрямки розвитку компанії зберігаються. У пріоритеті – майнові види страхування, автострахування, добровільне медичне страхування, туристичне страхування. Поряд із залученням нових клієнтів особливу увагу ми будемо приділяти обслуговування існуючих, зміцненню та розвитку відносин із нашими партнерами, роботі зі страховими посередниками. Центральний офіс СК «НОВА» переїхав на Правий берег Києва (вул. Туполєва, 7В), працює Центр продажу на вул. Горького, в найкоротші терміни відновить роботу Лівобережний центр продажів. Центр врегулювання збитків і всі регіональні офіси функціонують в колишньому режимі. У найближчій перспективі відкриття нових центрів продажів», – охоче ділиться своїми планами Вікторія Волошина.

Також на акціонерних зборах прийнято рішення про зміну найменування Товариства на Приватне акціонерне товариство «Страхова компанія« НОВА» з метою приведення діяльності у відповідність до Закону України« Про акціонерні товариства».

Змінилася структура власності компанії: основна частка акцій на сьогодні належить двом фізичним особам (дітям трагічно загиблого у 2009 році власника контрольного пакета акцій СК «НОВА» Арцимовича І. М.), які й раніше були акціонерами СК «НОВА».

Довідка про компанію

ВАТ «СК« НОВА» (www.nova-ua.com) працює на страховому ринку з 30 листопада 2000 року. Компанія має 22 ліцензії Держкомфінпослуг на здійснення добровільних та обов’язкових видів страхування. Компанія має рейтинги фінансової стійкості страховика за національною шкалою одночасно від двох уповноважених рейтингових агентств: на рівні uaA + від РА «Стандарт-Рейтинг» і на рівні uaAА від РА «Експерт-Рейтинг», що вказує на високий рівень стійкості компанії. СК «НОВА» є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Ядерного страхового пулу України, Американської Торгової Палати (The American Chamber of Commerce), Дніпропетровської торгово-промислової палати, асоційованим членом Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців, а також входить до складу страхових компаній – учасників «Київського Ринку андеррайтингу» (КіРА).