Черкаські перевізники беруть автобуси в лізинг

31.10.2017

У вересні 2017 року автоперевізник ПрАТ “Черкасиавтотранс”  поповнив свій транспортний парк, взятими у лізинг чотирма новими автобусами для пасажирських перевезень.

Нові автобуси були передані ПриватБанком в рамках його лізингової програми.

Ми співпрацюємо з ПриватБанком з 2003 року, а цього літа ми із банком серед перших впровадили QR-розрахунок на рейсових автобусах, - розповідає директор ПрАТ “Черкасиавотранс” Володимир Солом’яний. - Кілька років поспіль ми брали кредити на нові автобуси, цього ж року опанували нове для себе лізингове кредитування. Відтепер я можу з легкістю рекомендувати іншим перевізникам користатися лізингом, адже лізинг – це нормальні взаємовідносини з банком і ніяких загроз”.

Лізингове кредитування дає можливість купувати транспорт і обладнання відразу. При цьому його повна вартість оплачується не за один платіж, а поступовими виплатами за рахунок прибутку від його використання. Предмет лізингу переходить у власність клієнта після всіх виплат.

Необхідно підкреслити переваги оформлення лізингу, - розповідає заступник директора Черкаської філії ПриватБанку Віталій Байда. - Це низькі відсоткові ставки без прихованих комісій та відсотків та просте оформлення. Цікавим є й зменшення оподатковуваного прибутку (за рахунок сплати платежів по лізингу, можливості прискореної амортизації), а також лізингоотримувач має право на податковий кредит з ПДВ”.