Ілта Лізинг

  1. Товариство з обмеженою відповідальністю «ІЛТА». Лізингові послуги надаються під ТМ «Ілта Лізинг».
  2. Спеціалізація. Послуги фінансового, оперативного лізингу, оренди транспортних засобів, адміністрування автопарку для юридичних осіб – всі марки. Офіційний дилер марки Peugeot в Україні.
  3. «Ілта Лізинг» розпочала свою діяльність у 2001-му році. Від початку своєї діяльності по теперішній час клієнтами компанії стало більш ніж 500 компаній та підприємств.
  4. Дата отримання ліцензії, її реквізити. Взяття на облік юридичної особи, що має право надавати послуги з фінансового лізингу, – Довідка Держкомфінпослуг серія ФЛ № 17 від 27.07.2004 р.

Отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг – фінансовий лізинг, – Розпорядження Нацкомфінпослуг №1313 від 25.04.2018 року.

  1. Місія (філософія, цінності, традиції, особливості , переваги). Наша ціль – зрозуміти та задовольнити специфічні бажання наших клієнтів. Ми завжди готові пожертвувати миттєвими вигодами заради довгострокового співробітництва. Наш найдорожчий актив – довіра наших клієнтів та партнерів. У нас є досвід реалізації унікальних проектів для українського ринку. Ми співпрацюємо з найкращими та надійними постачальниками автомобілів та послуг сервісного обслуговування, страховими компаніями і фінансовими установами.
  2. Види лізингу, які надаються. Найбільшу частку займають послуги з фінансового та оперативного лізингу транспортних засобів. Останнім часом все більшої популярності серед клієнтів набуває послуга «fleet management» – адміністрування власного автопарку клієнтів. Також надаються послуги з короткострокової оренди нових та вживаних авто, викупу корпоративних парків вживаних авто для подальшого їх продажу. Серед послуг, які пропонуються є також «lease-back» – викуп наявних корпоративних парків з подальшою передачею авто в лізинг.
  3. Види активів, які надаються – транспортні засоби (легкові та вантажні автомобілі).
  4. Профіль клієнтів – крупні міжнародні компанії, представництва міжнародних компаній в Україні, українські підприємства.
  5. Про керівництво компанії.

Голова ТОВ «ІЛТА» Міщенко Сергій Олександрович [email protected]

Генеральний директор ТОВ «ІЛТА» Ільченко Валерій Васильович [email protected]

  1. Досягнення. Маємо великий досвід поставки крупних партій авто в лізинг (більш ніж 200 авто) та адміністрування автопарків( більш ніж 300 авто). Серед наших клієнтів – широко відомі мультинаціональні компанії та крупні українські товаровиробники, такі як: Astra Zeneca, Sandoz, Sanofi Aventis, Sona Parm, Terra Food, Nutricia, Colgate Palmolive, Kuehne&Nagel, Michelin, Nestle, Philip Morris, Polpharma, Schneider Electric, Syngenta. Valeant, Ipsen, корпорация «Артериум», Индустріальні дистрибуцій ні системи, Фармак, Київстар та інші.

Контактна інформація:
01103, м. Київ, Печерський район, Залізничне шосе, 6
Контактний телефон +044 4619903, 2306944, 4619904
Сайти компанії: http://ilta.ua та https://www.iltaleasing.com
Фейсбук: «Компания Илта Украина» https://www.facebook.com/iltaukraine/