VAB Лізинг представить оновлену програму Лізинг Агро на АГРО-2017

З 7 по 10 червня 2017 року на території НК «Експоцентр Україна» відбудеться ХХІХ Міжнародна Агропромислова виставка АГРО-2017. VAB Лізинг прийме участь разом за надійним постачальником насосних станцій та комплексних систем водозабезпечення NRG Group. 
В рамках виставки VAB Лізинг презентує оновлені умови спеціалізованої програми Лізинг АГРО, яка направлена на задоволення потреб у фінансуванні аграріїв. 
«З метою розширення можливостей фінансування індивідуальних потреб аграріїв ми вдосконалили сезонні графіки платежів, змінили витрати на страхування на безвідсоткову розстрочку та зробили систему оцінки потенційних Клієнтів більш лояльною», – розповідає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг. 
«Також, для всіх відвідувачів виставки АГРО 2017, які нададуть заявку на послуги лізингу протягом виставки чекає спеціальна знижка 5% на послуги Компанії. Отже, чекаємо Вас на стенді NRG Group та VAB Лізинг, де кожен зможе отримати безліч корисної інформації, цікавих презентацій та звичайно смачних гостинців!», – додає Людмила Золотарьова.