Porsche Finance Group Ukraine виділила 137 000 грн для хоспісу Святої Єлени

Київ, 29 листопада 2016 року – Porsche Finance Group Ukraine надала хоспісу Святої Єлени в місті Коростень Житомирської області благодійну допомогу в розмірі 137 000 грн. Ці кошти підуть на фінансування медико-соціальної допомоги онкологічно хворим, які перебувають у хоспісі.
 
На жаль, сьогодні частина невиліковно хворих людей позбавлена належного медичного догляду й турботи з боку близьких. У таких випадках хоспіси дають їм можливість гідно провести останній період свого життя. Наразі хоспіс Святої Єлени у місті Коростень надає сестринську допомогу для 25 пацієнтів у такий важкий для них час. Крім того, установа є домівкою для більшості з цих людей, адже вони не мають родин. За 19 років існування хоспіс надав паліативну підтримку для понад 1000 пацієнтів, позбавлених надії на одужання.
«Як соціально відповідальна компанія PFG Ukraine розуміє важливість проблеми паліативної допомоги в нашому суспільстві. У скрутний час, за відсутності державного фінансування, ми хочемо підтримати працівників хоспісу Святої Єлени та закликаємо інші компанії також долучитися до допомоги. Адже хоспіс забезпечує невиліковно хворих турботою, надає їм медичну та психологічну допомогу, якої вони дуже потребують», – зазначив Андреас Целлер, директор Porsche Finance Group Ukraine.
Porsche Finance Group Ukraine уже вдруге підтримала хоспіс Святої Єлени. У 2014 році компанія виділила кошти на ремонтні роботи та покращення умов життя пацієнтів.
 

Про Porsche Finance Group Ukraine

Компанія Porsche Finance Group Ukraine представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). «Порше Холдинг» – найбільше приватне торгове підприємство в Австрії та одне із найуспішніших автомобільних підприємств Європи. Воно має свої представництва в 20 країнах Європи, в Китаї та Колумбії. 

Porsche Finance Group Ukraine надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб і є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group Ukraine пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком та є посередником при видачі страхових полісів для покупців цих марок автомобілів.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Яни Качур:
[email protected], моб. (093) 430 51 71.