КОМПАНІЯ BENISH GPS СПРИЯЄ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНИХ ПРОЕКТІВ

Більше 13 років компанія Benish GPS пропонує рішення для удосконалення роботи комунального транспорту. Спеціалізовані рішення на базі GPS-моніторингу дозволяють відстежувати і маршрут і інтервал руху, контролювати графік, а також оперативно реагувати на збої. Головним завданням таких рішень є поліпшення якості послуг у сфері пасажирських перевезень кожного українського міста. 

В середині минулого року подібний проект був реалізований в місті Миколаїв. На першому етапі 

міськітролейбуси і трамваї були обладнані системами моніторингу. Другим етапом планується установка систем на автотранспорт приватних перевізників. «В умовах ринкової економіки впровадження GPS-моніторингу транспорту міста – це необхідність для поліпшення якості послуг, що надаються перевізниками» – зазначив мер Миколаєва, Олександр Сенкевич. 
У свою чергу, Benish GPS готова запропонувати спеціальні пільгові умови для компаній-перевізників. Як зазначив Євген Лукашенко, директор з розвитку Benish GPS: «Додатково до зниження вартості обладнання та абонентської плати, для приватних перевізників Миколаєва ми надаємо розстрочку на рік на вартість обладнання».
Benish GPS відкрита до партнерства і продовжує реалізацію спільних проектів для управління транспортом і підвищення рівня комфорту жителів українських міст

 https://www.youtube.com/watch?v=dvNcW6IgZFk&feature=youtu.be* Сюжет «МСН_Про встановлення GPS на громадський транспорт», телеканалу TPK MAPT від 16.03.2016.