VAB Лізинг спільно з компанією АМАКО взяла участь у найбільшій спеціалізованій міжнародній виставці «Зернові технології 2014»

Минулого тижня завершилася найбільша спеціалізована міжнародна виставка «Зернові технології 2014» в якій компанія VAB Лізинг спільно зі своїм партнером – компанією АМАКО, взяла активну участь.
Цього року традиційно увазі відвідувачів був представлений комплекс інноваційних рішень для різних стадій виробництва, зберігання, переробки зернових, бобових, круп’яних і олійних культур.
На виставці також була представлена техніка та обладнання, кормозаготівельна техніка, насіння, засоби захисту рослин, добрива, лабораторне обладнання, біологічні системи захисту та харчування та ін.
«Одним з пріоритетних напрямків розвитку лізингу в Україні є агропромисловий комплекс. І першочерговою метою участі VAB Лізинг у даній виставці було оперативне надання Клієнтам можливостей і умов фінансування зацікавила їх техніки. Так, наприклад, для бажаючих придбати трактор YTO – X804 була представлена наступна пропозиція:

Вартість об’єкта лізинга,

199
750  грн 
(23 500 USD)                                                             

Строк лізинга, міс.

12

36

Авансовий платіж  ГРН. 

від 50% – від 99
875  

від 25% – від 49 938  

Середній щомісячний платіж,  

10 097  

6 355  

Залишкова вартість, %

 0

0

Варто також відзначити, що, крім вартості нової техніки і вартості фінансування, в даний графік вже включені: обов’язкові платежі по реєстрації об’єкта, страхування повне КАСКО і ЦВ (на весь строк лізингу), а також адміністрування страхових випадків» – зазначає Людмила Золотарьова, генеральний директор VAB Лізинг.
Використання послуги лізингу при покупці техніки дозволяє аграріям:
• платити мінімальний аванс, не виймаючи з обороту всю вартість;
• отримувати податковий кредит на всю вартість техніки (-20% від вартості техніки)
І це ще не всі переваги, які стануть доступні в роботі з VAB Лізинг. Серед них і можливість безпроцентної розстрочки на 1 рік, і розстрочка на страхування на весь термін лізингу, знижка на паливо і багато іншого.

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.