VAB Лізинг продовжує свою роботу в умовах нестабільної ситуації в країні

Незважаючи на нестабільне внутрішньополітичне та економічне становище в країні, VAB Лізинг продовжує фінансування вантажної техніки та автобусів на колишніх умовах.
 «Діючі умови лізингу вантажної техніки та автобусів дозволяють купувати її з мінімальним авансовим внеском від 25% тільки за вартість об’єкта, строком лізингу до 5 років, подорожчанням всього від 7% на рік у гривні, а також отримувати розстрочку на весь термін лізингу на страхування КАСКО і витрат на реєстрацію», – говорить Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.
Крім базових переваг, Клієнти VAB Лізинг можуть також скористатися додатковими пільгами: отримати паливну картку зі знижкою 25 копійок на кожен літр палива, яка діє в мережі паливного партнера і автомобільний набір в подарунок!
Скористатися послугою фінансового та оперативного лізингу від VAB Лізинг можуть, як юридичні, так і фізичні особи.

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.