Porsche Finance Group стає сильнішою завдяки оптимізації структури керівництва та новим членам команди


Процес оптимізації структури організації завжди є непростим, але без нього неможливе підвищення ефективності роботи, а також довгострокове вдосконалення якості надання послуг та обслуговування клієнтів. Porsche Finance Group (PFG) представила нових професіоналів у складі топ-команди компанії, які обіймають свої посади з 1 березня 2014 р.

Департамент роботи з клієнтами та дилерами очолив Антон Скригін, котрий дотепер відповідав за відділ роботи з дилерами всередині групи. Він має багаторічний успішний досвід роботи на різних посадах у PFG, а на новій посаді націлений продовжити курс на підвищення ефективності, якості та оперативності департаменту, доповнивши його своїм новим баченням та енергією.

Відбулися зміни й у відділах корпоративних продажів та управління автопарками – тепер вони об’єднані в один великий департамент, який очолила Оксана Якуга. Завдяки успішній кар’єрі в Porsche Finance Group пані Якуга має надзвичайно високий рівень знань і досвід у сфері автомобільного фінансування. Створення окремого департаменту обслуговування корпоративних клієнтів та управління автопарками має на меті чітко сфокусуватися на цьому важливому ринковому сегменті.

«Нове призначення на посаду керівника департаменту роботи з клієнтами та дилерами, а також об’єднання відділів корпоративних продажів та управління автопарками відбулося насамперед тому, що надалі ми розраховуємо на збільшення обсягів продажів. Навіть якщо в ці дні нашу увагу прикуто здебільшого до соціально-політичних змін у країні, я твердо переконаний у подальшому швидкому пожвавленні автомобільного ринку, де фінансування стане важливим фактором його зростання», – наголосив Йозеф Граф, генеральний директор Porsche Finance Group.

Інформація про компанію:
Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхова Агенція». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який, у свою чергу, належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу й кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, і є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком та є посередником у видачі страхових полісів для покупців зазначених марок автомобілів.