Оплата послуг Benish GPS стала також доступною через термінали самообслуговування

З 27 березня 2014 у абонентів послуг «супутниковий моніторинг транспорту», «супутникова протиугінна система», «моніторинг персоналу» та інших послуг, що надає компанія Benish GPS, з’явилася можливість здійснювати оплату через термінали самообслуговування Банку Національний Кредит.

Термінали приймають платежі:

– Оплати обладнання GPS моніторингу та охоронної сигналізації
– Здійснення абонентської плати за обслуговування
– Оплату ремонтних або електромонтажних робіт

“Банк Національний кредит” налічує більше 4500 терміналів прийому платежів на всій території України.

Для внесення грошових коштів через термінал самообслуговування необхідно вказати номер договору, прізвище Клієнта та бажану суму до сплати.

Детальну мапу адрес терміналів Ви можете знайти на сайті Банку Національний Кредит!
Також нагадуємо, що всі клієнти Benish GPS мають можливість безготівкової оплати кредитною карткою будь-якого банку в офісі компанії Benish GPS та на сайті.

Benish GPS планує подальший розвиток спектру можливостей для своїх клієнтів з метою найбільш комфортного використання послуг GPS моніторингу.

Benish GPS – лідер на ринку супутникових систем спостереження, безпеки, відеоспостереження та використання ГІС технологій більше 11 років. Досвідчений та кваліфікований персонал компанії завжди готовий реалізувати та супроводжувати  амбіційні проекти пов’язані з GPS моніторингом комерційного автопарку.