Компанія ОТП Лізинг запустила ексклюзивну програму фінансування агротехніки New Holland

Компанія ОТП Лізинг спільно з CNHi розробили програму фінансування сільськогосподарської техніки New Holland на ексклюзивних умовах – від 0,1% річних.
Агротехніка New Holland доступна за новими спеціальними умовами у офіційних дилерів New Holland по всій Україні:

•    від 0,1 % річних при доларовому фінансуванні, від 11,02 % – при гривневому;
•    авансовий внесок від 30%;

Завдяки спільній програмі клієнти зможуть придбати в лізинг техніку та обладнання на термін від 1 до 5 років, оскільки лізинг – це один з найпростіших способів збільшити і оновити парк техніки при мінімальних витратах.

На сьогоднішній день спеціальні програми фінансування від імпортера техніки разом з лізинговою компанією роблять покупку останньої більш зручною і вигідною.

Вищезазначені умови діють на широкий спектр моделей тракторів, комбайнів, жаток та причіпної техніки. На моделі, не зазначені у переліку діють стандартні умови фінансування: від 10,5% річних USD*, від 21% UAH, термін 1-5 років, авансовий внесок від 30%.

Клієнтам гарантуються швидкість і лояльність з боку лізингової компанії у прийнятті рішень (спрощенні процедури для агропідприємств) і вибір зручної схеми погашення (можливе складання сезонного графіку платежів).

Більш детальну інформацію щодо умов фінансування готовий надати відділ корпоративних продажів «ОТП Лізинг» за телефоном (044) 596-40-60. Для отримання детальної інформації про техніку звертайтеся до офіційних дилерів New Holland.

* – При валютному фінансуванні всі платежі здійснюються у гривнях з прив’язкою до курсу долара.

Лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює з провідними міжнародними та вітчизняними виробниками с/г техніки та обладнання, спецтехніки, легкового та вантажного автотранспорту, надаючи послуги фінансового і оперативного лізингу. Станом на березень 2014 розмір лізингового портфеля компанії складає понад 2 млрд. гривень, і компанія входить до трійки лідерів ринку лізингу України. «ОТП Лізинг» володіє повним набором інструментів для оптимізації лізингового процесу: гнучкість і лояльність у прийнятті рішень, індивідуальний підхід, кваліфіковане обслуговування та консультаційна підтримка.

Компанія CNH Industrial утворилась внаслідок злиття компаній Fiat Industrial S.p.A. та CNH Global N.V. у 2013 році. Саме CNH Industrial об’єднує цілу низку всесвітньовідомих брендів, серед яких бренд NEW HOLLAND AGRICULTURE займає провідне місце. CNH Industrial – це багатовікова історія визначних досягнень та значного розвитку новітніх технологій, які компанія представляє на світовому ринку.