Клієнти «НІКО-Україна» і VAB Лізинг випробували позашляховий «Super car»

Компанія «НІКО-Україна» на Подолі, офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області спільно з VAB Лізинг, провела виїзний тест-драйв «Super car для супер пар», під час якого усі бажаючі змогли протестувати автомобілі Mitsubishi в умовах бездоріжжя і випробувати експертів компанії «на міцність».
Компанія «НІКО-Україна» на Подолі, офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, зібрала 8-го листопада своїх клієнтів і партнерів на заключний виїзний тест-драйв 2014 «Super car для супер пар».
Традиційно головними дійовими особами тест-драйву стали автомобілі Mitsubishi. Вони з витонченою легкістю справлялися з усіма труднощами і перешкодами, якими їх забезпечила серйозна позашляхова траса і завзяття водіїв. У цей день «на розрив» були Mitsubishi Pajero Sport, Pajero Wagon і Oultander. Але у ASX і L200 теж не було ні хвилини спокою. У загальній складності під час заходу відбулося 136 тестових заїздів.
Назва тест-драйву «Super car для супер пар» також було обрано не випадково. Клієнти «НІКО-Україна», які прийшли на захід в компанії своєї другої половинки, змогли взяти участь у новому змаганні за титул «супер пари». Потрібно було продемонструвати знання технічних особливостей автомобіля, артистичність, вміння спілкуватися подумки між собою. Всі учасники конкурсу показали, що їм, як і їх автоулюбленцям, ніякі перешкоди не страшні.
Вразивши організаторів конкурсу для «супер пар», гості заходу також вирішили «розправитися» з експертами «НІКО-Україна» під час конкурсу «спантеличити експерта», задаючи їм різні каверзні питання про автомобілі Mitsubishi, їх обслуговування, різні позаштатні ситуації. Найскладнішим питанням експертами було визнане питання про те, як можна втратити гарантію на придбаний автомобіль відразу ж після того, як ви виїхали на ньому з салону.
Крім тест-драйвів та участі в таких незвичайних конкурсах, учасники заходу змогли задати всі запитання технічним фахівцям компанії, поборотися за кубок від «НІКО-Україна», який отримує власник самого «доглянутого» автомобіля. В рамках заходу також відбулася благодійна акція по збору коштів для поранених в АТО.
Партнер тест-драйву «Super car для супер пар», Компанія VAB Лізинг, традиційно, порадувала гостей заходу своїми подарунками. Варто відзначити, що всі вони були корисні і актуальні для тих, хто став щасливим володарем: асистентською карти, стильної брендованої обкладинки для документів і кепки. А з відомими іграшками VAB Man настрій їхніх власників тепер завжди буде відмінним!
Компанія «НІКО-Україна» дякує партнерам «Super car для супер пар»: лізинговій компанії VAB Лізинг, «Креді Агріколь Банк», страховій компанії «АХА Страхування», клубу позашляхового водіння «Offroadmaster», компанії «НІКО Трейдінг», офіційному імпортеру і дистриб’ютору мастильних матеріалів Mobil, компанії «Webasto», гірськолижній і сноуборд школі «Оленів», залу для проведення урочистих заходів і церемоній «Весільний зал», «1-ому ікорному супермаркету» і ресторану «Ягуар», – за допомогу в організації заходу.

Інформаційна довідка:

Компанія «НІКО-Україна» – офіційний дилерський центр Mitsubishi Motors в Києві та області з 1995 року. Основним видом діяльності компанії є продаж нових автомобілів Mitsubishi, їх гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин та аксесуарів. «НІКО-Україна» – незмінний лідер з продажу автомобілів та надання сервісних послуг для автомобілів Mitsubishi в Україні вже більше 16 років. «НІКО-Україна» – це понад 20 тисяч лояльних клієнтів, сучасна технічна база і висококваліфікований персонал.

Компанія «НІКО – Україна» входить до складу Групи компаній «НІКО», основними напрямами діяльності якої є: автомобільний бізнес (роздрібні продажі – до складу роздрібної дилерській мережі «НІКО» входить 16 дилерських центрів, які розташовані в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Львові та Чернівцях, сервісне обслуговування, імпорт та дистрибуція), операції фінансового сектора (страхування, фінансування і кредитування, інвестиції і управління активами), будівництво; транспортні , митно-брокерські послуги та корпоративна соціальна відповідальність.

Починаючи з 2004 року Група компаній «НІКО» проходить аудит за стандартами МСФЗ (IAS / IFRS) з метою відповідності міжнародним практикам ведення бізнесу та надання партнерам додаткових гарантій надійності та прозорості співпраці з ГК «НІКО».

Докладніше про Групу компаній «НІКО» – www.niko.ua.
Номер телефону «гарячої лінії» «НІКО» – 0 800 30 38 38, цілодобово.

Детальніше про «НІКО – Україна» на Подолі – www.niko-ukraine.com.ua

VAB Лізинг зареєстрована в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.

Детальніше про VAB Лізинг – www.vableasing.com.ua.

Номер телефону VAB Лізинг – 044 481 22 22