Кабінет міністрів призначив голову Нацкомфінпослуг

Кабінет міністрів України призначив Андрія Волкова головою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринку фінансових послуг (Нацкомфінпослуг), передає Інтерфакс-Україна.

Як повідомив журналістам міністр Кабміну Остап Семерак, відповідне розпорядження прийнято на засіданні уряду в середу, 9 квітня.

Волков, засновник і керуючий партнер Investohills Capital, голова наглядової ради страхової компанії Ритейл-Страхування.

Як наголошується на сайті Ритейл-Страхування, Волков має багатий досвід роботи в страховому, банківському та інвестиційному секторі. Як консультант з банківського менеджменту компанії PricewaterhouseCoopers брав участь у проекті впровадження міжнародних стандартів бухобліку в банківській системі України.

З 1997 по 1999 рр.. в компанії ING IGA Волков відповідав за реорганізацію управління ризиками, фінансами, розробку операційних політик і процедур в рамках проекту з реструктуризації найбільших українських банків. Вісім років пропрацював в російській “Альфа Груп” на різних посадах, в тому числі з 2006-го по 2009 рік обіймав посаду голови правління Альфа-Банку (Україна), а також очолював раду директорів СК “Альфа Страхування”.


Корреспондент