VAB Лізинг спільно з РАЙЗ представили на Інтерагро – 2013 оптимальні рішення придбання с/г техніки в лізинг

VAB Лізинг спільно з РАЙЗ представили на Інтерагро – 2013 оптимальні рішення придбання с/г техніки в лізинг.
 
«VAB Лізинг підтримує розвиток українського агробізнесу, надаючи послуги фінансового лізингу для придбання сільськогосподарської техніки та обладнання. Спільно з РАЙЗ ми створили оптимальну лізингову програму, яка дозволяє сільгоспвиробникам отримати техніку з мінімальним авансом – від 20% на термін до 5 років. А головною особливістю цієї програми є можливість отримання безпроцентної розстрочки на строк до 2-х років! Це дозволить сприяти більш активній заміні морально застарілої техніки аграріями та введенню нових технологій», – зазначає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.

Клієнтам пропонуються індивідуальні умови, гнучкі сезонні графіки підібрані під особливості кожного Клієнта, можливість виділення залишкової вартості для зменшення щомісячного навантаження, гнучкий підхід до оцінки фінансового стану компанії, розстрочка по страховці, реєстрації, та інші послуги.

«Переваги нашої партнерської програми очевидні. Вони дозволяють сільськогосподарським виробникам підсилювати свої потужності, реагувати на зміни вимог ринку і при цьому раціонально використовувати обігові кошти. Адже витрати по лізингу розподілені в лізингових платежах на тривалий період обслуговування зобов’язань, і Лізингоодержувачу не потрібно відволікати відразу всю суму для оплати повної вартості техніки. Тобто Лізингоодержувач може швидко модернізувати свій парк і отримати у своє розпорядження додаткові переваги, передбачені нашим сервісним пакетом. Це зручний інструмент для вибудовування ефективної роботи в умовах жорсткої конкуренції. Відповідно, інші залучені кошти Лізингоодержувач може повноцінно використовувати для закупівлі сировини, ПММ, добрив та інших витратних матеріалів», – резюмує експерт.

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), сільськогосподарської та спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.