Тернопільські фермери отримали в лізинг від ПриватБанку сільгосптехніки на мільйон®

«ПриватБанк « та фермерське господарство «Скочеляс» (Тернопільська обл, село Грабовець) уклали договір фінансового лізингу на суму понад 1 млн грн, який дозволить підприємству вести роботу з використанням найновішої агротехніки. Як повідомили в банку, надана за договором лізингу сума, буде спрямована на поповнення машинного парку підприємства зернозбиральним комбайном CLAAS Tucano 320 з зерновою жаткою С600.

За словами тернопільських фермерів, рішення укласти лізинговий договір було продиктовано тим, що сьогодні ПриватБанк надає найбільш доступні умови для фінансового лізингу сільгосптехніки, яких більше немає в Україні.

«Отримання такої техніки в лізинг дозволить нам вчасно зібрати і реалізувати врожай, крім того, знизити втрати зерна при збиранні і отримати відчутний економічний ефект», – говорить директор фермерського господарства Василь Скочеляс.

На сьогоднішній день обсяг фінансування, наданого ПриватБанком українським агропідприємствам, перевищує 11 млрд. грн. Компанії агропромислового комплексу можуть скористатися в Приватбанку спеціальними програмами фінансування закупівель палива та запчастин, оновити свій технічний парк на умовах лізингу. Крім того, з травня 2013 року кожен клієнт-аграрій зможе скористатися інноваційною технологією гарантованих платежів. Вона дозволить швидко і без зайвих витрат і формальностей отримати від банку гарантію своєчасної оплати на адресу постачальників сировини і матеріалів за наданими відтермінування платежу.

ФГ «Скочеляс» займається вирощуванням зернових і технічних культур на власних та орендованих площах понад 615 га.

Довідка.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 18,6 мільйонів рахунків індивідуальних клієнтів, 140 тисяч корпоративних клієнтів, 619 тисяч приватних підприємців. За даними на 1 квітня 2013 року, активи банку становлять 175 млрд грн, капітал 18,9 млрд грн, чистий прибуток банку за перший квартал 2013 року – 624,2 млн грн. В регіональній мережі банку працює 3 625 філій і відділень, 8 187 банкоматів, 7 558 терміналів самообслуговування. В українській торговельній мережі оплату за банківськими картками приймають 77 503 POS-термінал Приватбанку.

ZIK