Nissan Finance: програма лізингу – старт нового продукту на фінансовому ринку

У 2013 році у всіх дилерських центрах Ніссан в рамках імпортерської програми Nissan Finance стартувала програма лізингу – результат успішної співпраці RCI Financial Services Ukraine, «Ніссан Мотор Україна» і VAB Лізинг.

«Лізинг в Україні сьогодні стає все більш популярним інструментом фінансування продажів автомобілів і ми раді, що лінійка продуктів Nissan Finance поповнилася ще однією програмою, яка розширить можливості клієнтів придбати авто не «виймаючи» кошти з обороту компанії або особистих заощаджень» – генеральний директор RCI Financial Services Ukraine Едіт Арани-Тос

За допомогою нової програми у клієнтів, охочих придбати автомобіль Ніссан, з’явилася додаткова можливість отримати автомобіль за привабливою ціною з вигідними умовами фінансування, витративши при цьому мінімум часу. Програма розроблена з урахуванням інтересів всіх категорій клієнтів, як юридичних так і фізичних осіб.

«Програма розроблена таким чином, що може являти собою реальну альтернативу кредитній пропозиції для клієнтів, які зацікавлені у фінансуванні, насамперед за рахунок більш швидкого і простого отримання рішення. Більш того, програма пропонує набір додаткових опцій, таких як можливість фінансування в іноземній валюті, сервісний пакет» – додає менеджер по продуктах Ніссан Фінанс Богдан Суботович.

«Ми відзначаємо ряд переваг програми лізингу Nissan Finance, серед яких мінімальні початкові витрати – аванс 20% тільки за вартість автомобіля (без додаткових витрат на реєстрацію, КАСКО тощо), можливість оформлення автомобіля в лізинг строком до 7 років без довідки про доходи або фінансових документів. А сервісний пакет VAB Лізинг дозволить власникам автомобілів Nissan відчути на собі переваги 24-годинної підтримки на дорогах, що включає безкоштовний евакуатор, екстрений запуск двигуна, заміну колеса на дорозі, підвезення палива та інші послуги», – зазначає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.

«Лізинг для нашої компанії є ефективним інструментом стимулювання продажів. І ми раді запропонувати його нашим клієнтам поряд з кредитною програмою Nissan Finance. Скористатися перевагами нової лізингової програми сьогодні можна в будь-якому офіційному дилерському центрі Nissan в Україні», – підсумував Андрій Нестеренко, Генеральний директор компанії «Ніссан Мотор Україна»