Генеральний директор «ОТП Лізинг» Андрій Павлушин увійшов до складу Ради директорів Асоціації лізингодавців України

Рада директорів Асоціації лізингодавців, до складу якої входять керівники семи провідних лізингових компаній України, поповнилася новим членом – компанією  «ОТП Лізинг» в особі Генерального директора Андрія Павлушина. ОТП Лізинг перебуває в лавах Асоціації з 2008 року, і відтепер відіграватиме більш важливу роль в побудові стратегії розвитку лізингового ринку, що не в останню чергу пов’язано і з активізацією стратегії власного розвитку компанії.

«Ми були раді побачити на вакантному місці  в Раді директорів Андрія Павлушина – керівника однієї з найбільш динамічних лізингових компаній України. Ми сподіваємося, що його знання та досвід, його свіжі ідеї слугуватимуть справі створення сприятливого середовища для вітчизняного лізингу», – коментує подію Марина Масіч, директор Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців».

Андрій Павлушин обіймав керівні посади в таких компаніях як «Крафт Якобз Сушард Україна», «Ілта», «Аеросвіт». З 2010 року Андрій Павлушин – Генеральний директор ТОВ «ОТП Лізинг». За підсумками 2012 року зайняв І місце в рейтингу «Особистість лізингового ринку».

Лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює з провідними міжнародними та вітчизняними виробниками с/г техніки та обладнання, спецтехніки, легкового та вантажного автотранспорту, надаючи послуги фінансового і оперативного лізингу. Станом на серпень 2013 розмір лізингового портфеля компанії складає 2 млрд. гривень. «ОТП Лізинг» володіє повним набором інструментів для оптимізації лізингового процесу: гнучкість і лояльність у прийнятті рішень, індивідуальний підхід, кваліфіковане обслуговування і консультаційна підтримка.