28 жовтня 2013 відбудеться старт акції «Подвійна вигода з VAB» приуроченої до Дня Автомобіліста!

Спеціально до Дня Автомобіліста VAB Банк та VAB Лізинг запускають акцію «Подвійна вигода з VAB!». Перші 20 Клієнтів звернулися до відділень VAB Банку з 28 жовтня 2013 р. за покупкою карти Platinum в рамках продуктів «Заощадження» або «Перекази» отримують Асистанську карту за програмою «Технічна допомога +» від VAB Лізинг в подарунок, а перші 20 Клієнтів, які звернуться у VAB Лізинг і оплатять аванс за автомобіль, стануть щасливими власниками карти Gold chip в рамках продукту Заощадження» у VAB Банку.

«Напередодні такого чудового свята, як день автомобіліста ми раді презентувати нашим Клієнтам ряд додаткових переваг роботи з VAB! Вже в базовій лізинговій пропозиції всі Клієнти VAB Лізинг отримують 365/366 днів на тиждень, 24 години на добу можливість: технічної допомоги на дорогах, евакуації автомобіля, доступ до телефонів гарячої лінії, інформаційно – довідкового сервісу і реальний страховий захист. Тепер дана послуга доступна і автомобілістам, котрі мають карту Platinum» – зазначає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг .
Заступник голови Правління VAB Банку Антон Шаперенков зазначає: «Карта Gold chip – підкреслює статус свого власника, а також дає переваги та знижки при розрахунках, як в Україні, так і по всьому світу. Випущена в продукті «Заощадження», вона передбачає безкоштовне зняття в касах Банку, а також підвищені відсотки на залишок. А завдяки чіпу карта є найбільш безпечною при її використанні. Ми раді, що в рамках спільної акції клієнти VAB Лізинг отримують можливість оцінити всі переваги цього продукту VAB Банку, а клієнти VAB Банку зможуть оцінити сервіс карт «Технічна допомога +» від VAB Лізинг».

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), сільськогосподарської та спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.