Зберігати спокій та продовжувати в тому ж дусі – про це січневий випуск «Leasing Life»

Провідне європейське видання з лізингу та інформаційний партнер Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців» журнал «Leasing Life» опублікував перший у цьому році випуск.
Номер присвячений результатам діяльності лізингової індустрії Європи та світу у 2011 році та планам на 2012 рік. Переважна частина статей висвітлює ринки лізингу Німеччини, Великобританії, Франції, Греції  та США.
Розкривається також тема управління автопарками. Хоча продажі автомобілів для корпоративних автопарків зросли у Великобританії загалом на 4,7%, представники ринку занепокоєні значним збільшенням витрат компаній, що надають цю послугу.
Традиційно не оминули журналісти своєю увагою питання боротьби з шахрайством. У випуску опублікований топ-10 статей «Leasing Life» за 2011 рік, що присвячені цій проблемі.

Одну з найцікавіших публікацій під назвою “Зробіть свій маркетинг кориснішим” у перекладі ви можете прочитати тут.

Прес-служба Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»:
Тел./факс: +38 044 521 97 26
Моб.тел.: +38 050 410 42 34
www.leasing.org.ua
Для довідки:
Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» зареєстрована у 2005 році. Це  єдина організація в Україні, яка об’єднує юридичних осіб у сфері лізингу з метою захисту їх інтересів та  репрезентує  понад 80% лізингового ринку. Об’єднання є дійсним членом LEASEUROPE –  європейської Федерації, до складу якої входять національні лізингові асоціації  33 країн.

Українське об’єднання лізингодавців – Голос лізингу та автопрокату.