Вийшов лютневий номер журналу «Leasing Life»

Провідне європейське видання з лізингу та інформаційний партнер Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців» журнал «Leasing Life» опублікував лютневий номер.

Основною темою випуску є управління автопарками (fleet management). Британська асоціація лізингу та автопрокату передбачає, що попри економічну нестабільність, послуга продовжить збільшувати долю на ринку. Це професійне об’єднання навіть випустило «Інструкцію для оптиміста на 2012 рік», в якій виконавчий директор Джон Льюіс виклав власні позитивні прогнози.

Провідні експерти прогнозують значне збільшення кількості екологічних автомобілів у парках, зокрема і електромобілів. Близько 33% державних та 19% приватних автопарків уже інвестували кошти у такий автотранспорт. « Ця нова і захоплююча технологія відновить свій авторитет у 2012. Цього року ми побачимо широкий ряд електричних автомобілів та мікроавтобусів»,   говорить Джон Льюіс.

Пропонуємо вашій увазі переклад статті професора Колін Tуріка,  автора серії книг «Управління автомобілями компанії», під назвою «Ціноутворення – час для оптимізації».

Для довідки:
Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» зареєстрована у 2005 році. Це  єдина організація в Україні, яка об’єднує юридичних осіб у сфері лізингу з метою захисту їх інтересів та  репрезентує  понад 80% лізингового ринку. Об’єднання є дійсним членом LEASEUROPE –  європейської Федерації, до складу якої входять національні лізингові асоціації  33 країн.

Українське об’єднання лізингодавців – Голос лізингу та автопрокату.