Відтепер техніка від світового виробника CLAAS стала ще доступнішою

У листопаді 2012 р. Компанія CLAAS та УніКредит Лізинг, члени Асоціації лізингодавців України, підписали договір про співробітництво у сфері фінансування всієї лінійки техніки CLAAS.  Нарешті українські аграрії матимуть змогу отримати  німецьку  якість та надійність,  покладаючись на  потужне плече фінансового партнера на демократичних умовах.
«У 2013 році ми спільно з лізинговою компанією УніКредит Лізинг пропонуємо українським сільгоспвиробникам спеціальний фінансовий продукт «5/25», за умовами якого можна придбати високопродуктивну техніку за відсотковою ставкою 5% терміном на 1 рік, сплативши авансовий платіж у розмірі 25% від вартості предмету лізингу, – розповів регіональний директор представництва CLAAS в Україні Томас Клаусснітцер. – Нам добре відома проблема кредитування на місцевому фінансовому ринку, та факт дорожнечі  фінансових ресурсів. Ми знаємо про великі потреби вітчизняного агросектора у потужній та надійній техніці та зі свого боку ми робимо все можливе, аби наша техніка була доступною для українського фермера, використовувалась з максимальною ефективністю, сприяючи розвитку бізнесу».
Окрім спеціальної пропозиції «5/25» терміном на 1 рік клієнтам CLAAS доступне фінансування на термін до 3 років.
Про подробиці фінансування дізнавайтесь у дилерів CLAAS та спеціалістів УніКредит Лізинг.

Про CLAAS
Німецька компанія CLAAS, що наступного року відмічатиме свій 100-річний ювілей, є всесвітньовідомим виробником сільськогосподарської техніки. Компанія має 12 підприємств в усьому світі, 9 з них – виробничі підприємства. Загалом у групі компаній CLAAS зайнято понад 9,5 тисяч працівників. CLAAS виробляє зернозбиральні та кормозбиральні комбайни, трактори різної потужності, кормозбиральну причіпну техніку, прес-підбирачі та телескопічні навантажувачі. В Україні CLAAS працює вже 20 років, за цей час сюди завезено понад 7 тисяч одиниць самохідних машин.

Про УніКредит Лізинг
ТОВ «УніКредит Лізинг» – це індивідуальні персональні фінансові рішення, швидкий та якісний сервіс, професійна компетентність та привабливі умови фінансування.
ТОВ «УніКредит Лізинг» –  одна з провідних  лізингових компаній в Україні, яка входить до складу міжнародної фінансової Групи UniCredit. У 22 країнах більше 166 000 співробітників Групи обслуговують  понад  40 млн. клієнтів в 10 200 відділеннях. Участь в Групі UniCredit дозволяє нам пропонувати послуги європейського рівня. ТОВ «УніКредит Лізинг» працює в Україні з 2006 року та пропонує клієнтам фінансовий лізинг усіх видів обладнання та транспорту.