Страхова компанія «НОВА» почала реалізовувати «Зелену карту»

Страхова компанія «НОВА» уклала з НАСК «Оранта» агентський договір із реалізації полісів обов’язкового страхування автоцивільної відповідальності «Зелена карта».

«Це співробітництво дозволило СК «НОВА» розширити перелік послуг для страхувальників. Тепер клієнти компанії, вирушаючи в подорож за кордон на своєму автомобілі, можуть одночасно з полісом виїжджаючих за кордон придбати і «зелену карту», – зазначив Директор Департаменту продажів СК «НОВА» Павло Прудкий.

«Співпраця зі страховою компанією «Нова» є частиною стратегії НАСК «Оранта», спрямованої на розвиток додаткових альтернативних каналів продажів. Ми, як один з лідерів національного ринку страхування, співпрацюємо виключно з надійними партнерами»,- зазначив директор департаменту організації продажів продуктів транспортного страхування НАСК «Оранта» Ігор Грузький.

«Зелена карта» – це міжнародна система страхування автоцивільної відповідальності. Поліс «Зелена карта» (Green Card або так зване міжнародне ОСЦПВ) покриває витрати автовласника в разі нанесення їм шкоди здоров’ю або майну третіх осіб в країнах-учасницях угоди «Зелена Карта» (Європа, Ізраїль, Марокко, Туніс, Іран). Збитки потерпілим компенсуються страховою компанією винного водія. Ліміт відповідальності страховика визначається за законодавством країни, де стався страховий випадок. Страхове відшкодування страхова компанія виплачує по кожному страховому випадку протягом дії поліса «Зелена карта».

.

 _____________________________________________________________________

Довідка про компанію

АТ «СК «НОВА» (www.nova-ua.com) працює на страховому ринку з 30 листопада 2000 року. Компанія має 22 ліцензії Держкомфінпослуг на здійснення добровільних та обов’язкових видів страхування. У 2012 р. СК «НОВА» отримала рейтинги фінансової стійкості страховика за національною шкалою одночасно від двох уповноважених рейтингових агентств: на рівні uaA + від РА «Стандарт-Рейтинг» і на рівні uaAА від РА «Експерт-Рейтинг», що вказує на високий рівень стійкості компанії. СК «НОВА» є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Ядерного страхового пулу України, Американської Торгової Палати (The American Chamber of Commerce), Дніпропетровської торгово-промислової палати, асоційованим членом Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців», а також входить до складу страхових компаній – учасників «Київського Ринку андеррайтингу» (КіРА).