Стабільність, основа довіри: 6000 українців обрали фінансування від Porsche Finance Group

Новою тисячею контрактів завершився I квартал 2012 року для Porsche Finance Group: усього за три місяці кількість договорів  фінансування на купівлю автомобілів Volkswagen, Audi та Porsche збільшилася з 5000 до 6000. Для порівняння: у першому кварталі 2011 року компанія уклала 372 контракти, а за той же період 2012 року підписала вже 1000 договорів. Таким чином, загальна кількість автомобілів, профінансованих компанією Porsche Finance Group, досягла відмітки у 6000 авто і продовжує зростати.

«Ми успішно завершили 2011 рік, протягом якого Porsche Finance Group профінансувала купівлю 2520 автомобілів за кредитними та лізинговими договорами. У 2012 році ми розраховуємо збільшити цей показник ще на тисячу авто й укласти як мінімум 3500 договорів, – говорить глава правління Porsche Finance Group Йозеф Граф. – У першому кварталі поточного року ми вже підписали близько тисячі контрактів – на 140% більше, ніж за аналогічний період минулого року, – й не збираємося знижувати взятий темп».

У 2012 році Porsche Finance Group буде дотримуватися обраної стратегії, в основі якої лежить висока якість обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта. «Ми знаємо, про які автомобілі мріють наші клієнти, і хочемо, щоб ці мрії втілилися у життя, – каже глава правління Porsche Finance Group Йозеф Граф. Саме тому умови фінансування від Porsche Finance Group завжди вигідні і комфортні, адже вони формуються з урахуванням потреб і побажань наших клієнтів».

Подальшому зміцненню позицій компанії на українському ринку сприятиме також взаємовигідне співробітництво з дилерами і поява нових можливостей та послуг, що в свою чергу сприятиме залученню нових клієнтів. З цією метою на початку 2012 року компанія заснувала власне страхове агентство, завдяки якому страхові послуги партнерів Porsche Finance Group стануть доступні не тільки клієнтам, які купують автомобілі в лізинг або кредит, а й усім покупцям автомобілів Volkswagen, Audi або Porsche, що купують авто у офіційних дилерів.

Крім того, у 2012 році Porsche Finance Group продовжить свою тарифну політику, засновану на прозорості формування процентних ставок за кредитними та лізинговими договорами.

Додаткову інформацію та конкретні пропозиції щодо умов фінансування Ви можете отримати у дилерів Volkswagen, Audi та Porsche на всій території України або в Інтернеті: www.porscheleasing.com.ua.

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна» і «Порше Мобіліті». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу належить до «Порше Холдингу», а холдинг є частиною концерну Volkswagen. В Україні компанії Porsche Finance Group надають послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб та є лідерами ринку фінансування автомобілів.