СК «НОВА» приєдналася до проекту «Зелене видавництво»

Страхова компанія «НОВА» стала учасником соціально-екологічного проекту «Зелене видавництво». Він діє у рамках ініціативи «Збережемо планету разом», організованої холдингом «Еволюшен медіа».

Мета проекту – зменшити негативний вплив людини на навколишнє середовище, зменшивши вирубку дерев, які використовують для виготовлення паперу. У цьому зв’язку йде агітація за застосування ресурсів вторинної переробки: компанії-учасники організовують у своїх офісах збір макулатури для виробництва паперу вторинної переробки.

Приєднавшись до проекту, СК «НОВА» встановила в центральному офісі для збору макулатури спеціальні контейнери з екологічною символікою «Збережемо планету разом».

Вікторія Волошина, Голова Правління СК «НОВА», сказала: «Страхова компанія« НОВА» виступає за раціональне використання природних ресурсів. Доведено, що 50 млн. тонн макулатури зберігають 1,5 млн. гектарів лісу. Участь у проекті «Зелене видавництво» стала для СК «НОВА» черговим кроком у реалізації політики корпоративної соціальної відповідальності. Нагадаємо, що навесні 2011 р. співробітники компанії висаджували дерева в рамках акції телеканалу CITI – «Повернемо Києву статус найзеленішої столиці Європи»! Підтримуючи такі екологічні ініціативи, ми робимо свій внесок у збереження навколишнього середовища ».

За підсумками 2011 р. проект «Зелене видавництво» визнаний одним із кращих в номінації «Екологічна ініціатива» (в рамках конкурсу «Екологічна якість та безпека», який організований за ініціативою Всеукраїнської громадської організації «Жива планета» за підтримки Верховної Ради України).