СК «НОВА» почала співпрацювати з ПАТ «ФІНБАНК»

ПрАТ «Страхова компанія «НОВА» та ПАТ «ФІНБАНК» уклали договір про співпрацю. Тепер, оформляючи кредит, клієнти ПАТ «ФІНБАНК» можуть застрахувати заставне майно в СК «НОВА», укласти договір страхування від нещасного випадку, ін.

Світлана Кулєшова, Директор Департаменту по роботі з банками СК «НОВА», зазначила: «Співробітництво з банками було і залишається для СК «НОВА» стратегічно важливим напрямком. Ми зацікавлені, щоб якомога більше громадян змогли при оформленні кредиту скористатися послугами нашої компанії. Впевнена, що спільні зусилля страховиків і банків приведуть до більш якісного обслуговування споживачів фінансових послуг».

На сьогодні СК «НОВА» повністю відповідає вимогам банків до страхових компаній: високий рівень фінансової стійкості (підтверджений рейтингами уповноважених агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг»), збалансованість портфеля, актуальні продукти, якісний сервіс, зважена і розумна політика в області врегулювання збитків, ін.

__________________________________________________________________

Довідка про компанію

АТ «СК «НОВА» (www.nova-ua.com) працює на страховому ринку з 30 листопада 2000 року. Компанія має 22 ліцензії Держкомфінпослуг на здійснення добровільних та обов’язкових видів страхування. У 2012 р. СК «НОВА» отримала рейтинги фінансової стійкості страховика за національною шкалою одночасно від двох уповноважених рейтингових агентств: на рівні uaA + від РА «Стандарт-Рейтинг» і на рівні uaAА від РА «Експерт-Рейтинг», що вказує на високий рівень стійкості компанії. СК «НОВА» є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Ядерного страхового пулу України, Американської Торгової Палати (The American Chamber of Commerce), Дніпропетровської торгово-промислової палати, асоційованим членом Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців», а також входить до складу страхових компаній – учасників «Київського Ринку андеррайтингу» (КіРА).

ПАТ «ФІНБАНК» (www.finbank.ua ) працює на фінансовому ринку України c 1993 року і надає повний спектр банківських послуг. Пріоритетне завдання банку – побудувати довгострокові взаємовигідні відносини і стати надійним фінансовим партнером для клієнтів. Робота банку побудована на принципах підтримки високих стандартів якості обслуговування, оперативності прийняття рішень та гнучкості в задоволенні потреб клієнтів. Для зручності клієнтів постійно розширюється мережа відділень по Україні. Так в 2011 році було відкрито 16 відділень. Загальна кількість досягла 30.