СГ «ТАС» ділиться досвідом побудови контакт-центру

Київ – 25 липня 2012 р. – Страхова Група «ТАС» поділилася з колегами досвідом роботи єдиного серед українських страховиків Контакт-центру, що працює на платформі Cisco UCCX. Співробітники Страхової компанії «УНІКА» на чолі з заступником Голови Правління з технологій страхування Оленою Марковою відвідали СГ «ТАС» з ознайомчим візитом з обміну досвідом.

В рамках візиту співробітники СК «УНІКА» вивчали спосіб, яким СГ «ТАС» зуміла впровадити на базі власного Контакт-центру технологію Cisco UCCX, а також нюанси роботи з новою системою: роботу операторів, можливість моніторингу роботи, складання звітності та оцінювали переваги нових технічних можливостей.

Нагадаємо, що на початку червня Контакт-центр Страхової Групи «ТАС» став переможцем у номінації «Швидкий старт 2011» на VI Щорічній конференції «Сучасний контакт-центр 2012: досвід та інновації».

 «Це практика «reference»: якщо наша компанія впроваджує якусь технологію, то ми не заперечуємо, щоб колеги переймали досвід роботи з цією системою, – говорить Начальник служби Інформаційних технологій Страхової Групи «ТАС» Андрій Мазепа. – З іншого боку, Страхова Компанія «УНІКА» теж впроваджує багато нових проектів, і ми можемо дивитися, як це працює у них. Така практика дозволяє підняти якість обслуговування клієнтів, що незмінно призводить до збільшення довіри до страхування в цілому».
Довідка: Страхова Група «ТАС», одна з найбільших страхових компаній України, заснована в 1998 році, є універсальною компанією, що пропонує клієнтам понад 80 видів страхових продуктів з різних видів добровільного та обов’язкового страхування.
• СГ «ТАС» має розгалужену регіональну мережу: 27 регіональних дирекцій і філій, 428 центрів продажів по всій території Україні, де працюють близько 1300 штатних фахівців і понад 2000 страхових агентів.
• За період січень-червень 2012 року компанія зібрала 192,1 млн. грн. страхових премій, виплачено 100,5 млн. грн. страхових відшкодувань. За 2011 рік компанією зібрано 393,6 млн. грн. страхових премій, виплачено 181,9 млн. грн. страхових відшкодувань.
• СГ «ТАС» є одним із засновників і членом Української федерації страхування, членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Національного Клубу страхових виплат України, а також Європейської бізнес асоціації, Міжнародної торгової палати, Українського союзу промисловців і підприємців та Бюро кредитних історій.