Призначено нового заступника Голови Правління СГ «ТАС»

У складі керівництва Страхової Групи «ТАС» відбулися зміни. З 16 березня заступником Голови Правління з фінансових питань призначено Ірину Куликову. У сферу її відповідальності буде входити бухгалтерський облік, бюджетування, актуарна діяльність та інші аспекти забезпечення фінансової діяльності компанії.

З 2007 року заступником Голови Правління з фінансових питань СГ «ТАС» був Максим Гапчук, який зробив великий внесок у становлення та розвиток компанії. Особливо важливими для СГ «ТАС» стали його заслуги у переведенні на централізований облік бухгалтерії та бек-офісу та впровадженні міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ).

«Від себе особисто та членів Правління хочу подякувати Максиму Гапчуку за роботу, і побажати йому успіхів у подальшій кар’єрі», –  сказав Голова Правління СГ «ТАС» Павло Царук.

Ірина Куликова почала свою діяльність у СГ «ТАС» в 2002 році в якості головного бухгалтера Павлоградського філіалу. У 2006 році вона була переведена на роботу в бухгалтерію Головного офісу СГ «ТАС» в м. Києві, а з 2009 року працювала Головним бухгалтером компанії.

«Бажаю Ірині Куликовій успіхів на новій посаді, –  продовжив Павло Царук. – Впевнений, що призначення на новий пост стане імпульсом для її подальшої самореалізації».

«Призначення Ірини Куликової заступником Голови Правління – яскравий приклад професійного росту співробітників, а також відповідальної кадрової політики компанії. Наглядова рада покладає великі надії насамперед на  спеціалістів, які зробили кар’єру та професійно виросли в СГ «ТАС», – відзначив Сергій Попенко, Голова Наглядової ради СГ «ТАС».

Довідка: Страхова Група «ТАС», яка заснована в 1998 році, є універсальною компанією і має ліцензії на здійснення 28 видів добровільного та обов’язкового страхування.

• СГ «ТАС» має розгалужену регіональну мережу: 28 регіональних дирекцій і філій, 350 центрів продажів по всій території Україні, де працюють близько 1200 штатних фахівців і понад 3000 страхових агентів.

• За 2011 рік компанією зібрано 393,6 млн. грн. страхових премій, виплачено 181,9 млн. грн. страхових відшкодувань.

• СГ «ТАС» є одним із засновників і членом Української федерації страхування, членом президії Моторного (транспортного) страхового бюро України, Ядерного страхового пулу України, Національного Клубу страхових виплат України, а також Європейської бізнес асоціації, Міжнародної торгової палати, Українського союзу промисловців і підприємців та Бюро кредитних історій.