Представника України номіновано на європейський «лізинговий Оскар»

Провідне європейське видання Leasing Life  корпорація VRL спільно з партнерськими організаціями щороку визначає кращих гравців  лізингової галузі в Європі, і цього року до списку фіналістів в одній із номінацій увійшов і український представник.

Згідно процедури конкурсу, організатори звертаються до всіх 52 країн-учасниць з пропозицією висунути своїх кандидатів , в одну з дев’яти номінацій :«лідер ринку в сегменті малого і середнього бізнесу», «новатор року», «кращий європейський лізингодавець року» тощо.

 Українська Асоціація  лізингодавців  подала на розгляд оргкомітету кандидатуру українського лідера лізингового ринку ( лауреата нагороди «Особистість ринку -2010») Голову Ради директорів Асоціації Романа Іваненка, який  також є Головою Ради директорів компанії «Євро Лізинг». Кандидатуру  подано в номінацію  «За особистий внесок»

 Сьогодні завершився відбір фіналістів у кожній з категорій,  і організатори розповсюдили  прес-реліз зі списком юридичних  та фізичних осіб – номінантів на першу премію.  В  числі претендентів на премію в номінації «За особистий внесок» фігурує і Роман Іваненко. Його конкурентами  у фіналі стали керівники поважних міжнародних корпорацій, таких  як Soci?t? G?n?rale Equipment Finance, Hitachi Capital та Comprehensive Leasing Company.

Згідно з умовами конкурсу  престижну  першу премію  отримає кандидат, про якого можна сказати, що : він допомагав розбудовувати  лізинговий ринок протягом своєї кар’єри; сам працював  в успішній компанії і  постійно заохочував колег  рухатися вперед. Тобто це буде  лідер в межах своєї організації і лізингової спільноти країни. Нагорода «За особистий внесок» –  визнання таланту, рішучості, досвіду та відданості.

 Як зазначають судді заходу, цього року конкуренція серед претендентів була напруженою. Висуваючи  пана Іваненка в фіналісти , вони взяли до уваги   щоденну роботу Романа Іваненка задля розвитку національного  ринку лізингу, його зусилля по удосконаленню податкового регулювання лізингових послуг, яке увінчалося прийняттям Податкового Кодексу .  Врахували те, що він був одним із засновників  першого та єдиного в країні професійного об’єднання  лізингодаців – галузевої Асоціації, а також  його потужну просвітницьку діяльність.

 Переможців конкурсу буде оголошено 3 листопада 2011 року в Мюнхені в рамках Leasing Life European Conference 2011. В  кожній з номінацій  судді визначать кращого.

  Сподіваємося,  український  претендент на європейський «лізинговий Оскар» потрапить в число кращих. Бажаємо йому  успіху!

Асоціація “Українське об’єднання лізінгодавців”