Avis Україна запустила оперативний лізинг авто для приватних осіб

Компанія з прокату та лізингу авто Avis Україна, основним бізнесом якої є забезпечення автопарками великі корпорації, запустила новий продукт - оперативний лізинг для приватних осіб. Першою клієнткою, яка скористалась послугою (на фото) стала Юлія Черніцька, занесена в Книгу рекордів України, як мама, яка найшвидше пробігла півмаратон з двійнятами у візку. Юлія - мама чотирьох доньок, а BMW, який вона обрала в лізинг у Avis Україна, вважає ідеальним і для розвозки дітей.   

"Це задоволення мати авто, за яке не треба викладати одразу всю суму, але користуватись ним скільки потрібно і компанія сама його обслуговує. Мені дуже потрібен був постійний автомобіль, щоб бути в безпеці з дітьми, бути мобільною і робити багато корисних справ для України", - повідомила Юлія.

"Майже 25 років в Україні ми закуповуємо та обслуговуємо цілі автопарки на сотні автомобілів для великих компаній. Вони користуються ними в лізинг, ми обслуговуємо, а потім продаємо вживані автомобілі і закупувуємо для них нові. Це найбільша частина нашого бізнесу в Україні. Використовуючи наш багаторічний досвід у корпоративному сегменті, ми запустити лізинг авто і для приватних клієнтів", - повідомив генеральний директор Avis Україна, Хайм Капельніков 

Продукт компанія почала розробляти ще за кілька місяців до війни. "Ми планували медійну підтримку, сайт. Але запустили продукт нативно, без реклами і щасливі, що запустили. Війна змінила наші життя, але вона не змогла зупинити наші мрії. Ми не здалися. Просто відкрили двері для наших приватних клієнтів і надали можливість отримати автомобіль в оперативний лізинг на довгий термін. Зараз мало хто знає, де буде завтра, а робити такі значущі покупки, як автомобіль, витягуючи усі свої збереження - не кожен готовий і не потрібно. Водночас, автомобіль під рукою - це безпека і мобільність, а оперативний лізинг дає можливість мати автомобіль і залишити свої накопичення при собі для відчуття впевненості в завтрашньому дні", - повідомила Марина Андрушко, маркетинг менеджер.         

Оперативний лізинг для приватних осіб від Avis Україна – це продукт, який передбачає індивідуальний підхід. Компанія купує новий автомобіль потрібного розміру та функціоналу для конкретної особи і передає в лізинг на період, який краще підходить клієнту або може запропонувати кілька автомобілів на вибір із власного парку. Клієнт вносить щомісячні платежі, а в кінці терміну може викупити авто за залишковою вартістю або обрати новий. Їздить і заправляє, а повне його обслуговання лежить на лізинговій компанії. 

Представники Avis Україна повідомили, що думати про купівлю авто, його реєстрацію, страхування, зберігання шин, ТО, а потім і про продаж буде компанія самостійно. До того ж, готова нести всі ризики, пов'язані з володінням авто. Для клієнта – жодних ризиків, просто платити щомісячні платіжі, у які вже все включено, у тому числі і підбір-доставка, і підмінний автомобіль - і їдь. Це зручний прогресивний продукт для людей, які розуміють, що вкладати свій час і кошти варто у себе, хочуть мати автомобіль зараз без довгих накопичень. Прямий номер менеджера, який може підібрати автомобіль: 067 462 05 20, Павло Тригуба