Придбати авто в лізинг чи збирати на повну купівлю: порівняння

У сучасному світі є безліч варіантів придбання: ви можете купити авто в лізинг, за повну вартість або навіть платити частинами другу за придбаний у нього автомобіль. Найчастіше українці вибирають кредит або накопичення для повного придбання. У кожної пропозиції є позитивні та негативні сторони, а також неочевидні нюанси і підводні камені. Головне, заздалегідь ознайомитися з усіма аспектами та обрати найкращий варіант. Далі представляємо детальне порівняння всіх «за» та «проти», а також компанію для оформлення розстрочки.

Пропозиція 1. Купити авто в лізинг у компанії. Один із видів кредитування, а саме лізинг, дозволяє оформити документи на авто та користуватися нею вже сьогодні, а пізніше виплачувати вартість невеликими частинами. Для оформлення потрібно тільки мати паспорт та ідентифікаційний номер, а для підписання договору – зібрати 10-20% вартості транспортного засобу. Ця сума необхідна буде для оплати стартового внеску, тобто першого і найбільшого платежу за весь час лізингу. На майданчику компанії або ж на сайті можна вибрати автомобіль, попросити співробітника розрахувати вартість стартового платежу і щомісячних внесків. Якщо все підходить, то можна оплатити перший внесок і підписати договір лізингу. Відразу після підписання отримати авто з ключами та повним пакетом документів. Переваги: ​​швидкість отримання транспортного засобу, рівномірна виплата боргу, інфляція не вплине на внески та платежі, безпека і простота угоди. Мінуси: щомісячні виплати.

ПланетАвто – наша пропозиція для швидкого та вигідного оформлення. Купити авто в лізинг може кожен, адже компанія з 15-річним досвідом має 30 майданчиків по країні та 8000 варіантів на сайті. ПланетАвто допоможе підібрати кращий автомобіль, для цього на сайті є спеціальний фільтр із різними характеристиками та параметрами. Хочете отримати авто мрії за пару днів? ПланетАвто – Ваш найкращий вибір.

Пропозиція 2. Збирати на придбання. Класичний варіант купівлі полягає в поступовому тривалому накопиченні з різних фінансових джерел. Наприклад, хтось відкладає частину заробітної плати, бонусів і премій. Інші відмовляються від дорогих купівель і відпустки. Треті продають щось цінне і так збирають на придбання транспортного засобу. Звичайно, серед переваг такого варіанту можна знайти: відсутність комісій і банківських платежів, договорів і розстрочок. Недоліки: довге очікування авто, відсутність матеріального стимулу, економія, низький рівень комфорту.

Джерело