Член Асоціації, компанія BEST Leasing застерігає потенційних лізингоотримувачів від шахраїв

Компанія BEST Leasing звертає увагу всіх, хто планує скористатись лізинговими послугами, що на ринку активізувалися фінансові шахраї.

За даними BEST Leasing, окремі особи представляються співробітниками їх компанії та пропонують фінансування, а потім вимагають терміново сплатити аванс та пропонують ціну нижче ринкової.  

Компанія закликає усіх лізингоотримувачів,  які контактують з особами, що представляються працівниками BEST Leasing і вимагають внесення коштів, обов’язково перевірити інформацію. А саме, дізнатись прізвище, ім’я та посаду менеджера, який контактує від імені BEST Leasing, його імейл та звернутись до Контакт-центру лізингової компанії BEST Leasing за телефоном 044 359 0 399 і уточнити ці дані.

Додатково можна також уточнити, чи виставлявся вам чи вшому підприємству (як Лізингоодержувачу) рахунок на сплату авансового лізингового платежу за послугу лізингу, а також суму платежу, реквізити для сплати.

Юридична назва компанії BEST Leasing  – ТОВ “БЕСТ ЛІЗИНГ”, ідентифікаційний код юридичної особи 33880354. Будьте уважні та перевіряйте інформацію.