Семінар, прес-тур та ярмарок лізингових компаній, організований Асоціацією лізингодавців України, відбувся у Львові

21 лютого Асоціація лізингодавців України (грантоотримувач Проекту USAID/FST), за підтримки Львівської торгово-промислової палати проводить Семінар-практикум лізингових послуг та ярмарок  провідних лізингових компаній України. Захід відбудеться у приміщенні Львівської торгово-промислової палати за адресою: м. Львів, Стрийський парк, 14.

Запрошуємо до участі представників малого й середнього бізнесу, об’єднані територіальні громади,  місцеві адміністрації. Насичена програма семінару дасть змогу  учасникам дізнатися про унікальні  можливості та переваги лізингу, порівняти його зі звичним кредитом. А знайомство з лізинговими компаніями, представленими на ярмарку, допоможе знайти шлях до модернізації свого бізнесу, підвищення його конкурентоздатності та прибутковості.

Експерти-практики розкажуть гостям заходу про особливості фінансування  різних видів основних засобів: транспорту, спецтехніки, агромашин, промислового та переробного обладнання. А також про те, як місцеві адміністрації та територіальні громади можуть вирішити свої проблеми з прибиранням, облаштуванням доріг, перевезенням дітей тощо. На виставці-ярмарці лізингових продуктів можна буде отримати розрахунок платежів по тому виду техніки, в якому у вас є потреба сьогодні або на майбутнє.
Після презентаційної частини учасники матимуть нагоду поспілкуватися з представниками Асоціації та лізингового бізнесу у неформальній  атмосфері за кавою та чаєм.

Не втрачайте  шанс дізнатися про нові можливості для вашого бізнесу!

Дата: 21 лютого 2020 року 
Місце проведення:  Львівська торгово-промислова палата, м. Львів, Стрийський парк, 14
Час проведення: з 9:30 до 13:00
Реєстрація до участі проводиться до 20 лютого включно за телефонами:  093-381-51-00, 067-111-01-09 та за формою, що знаходиться за посиланням.

Ви можете завантажити програму заходу за посиланням.

Довідка:
Асоціація «Українське Об’єднання Лізингодавців»
 – створена в 2005 році як добровільне об’єднання професійних учасників ринку лізингу. З цього ж року Асоціація входить до складу конфедерації LEASEUROPE зі штаб-квартирою у Брюсселі, що об’єднує Асоціації 31 європейської країни. До складу Асоціації входять учасники, які генерують 80% українського лізингового портфелю. Українське об’єднання лізингодавців є отримувачем  грантової допомоги   Проекту USAID/FST,починаючи з 2019 року.