Боротьба з короновірусом в Україні: «Ілта» буде ремонтувати автомобілі швидкої допомоги Peugeot і Citroen


Провідний гравець українського авторинку ТОВ «Ілта» силами власних СТОА приєдналася до марафону благодійної допомоги в боротьбі зі спалахом коронавіруса в Україні.

Компанія взяла на себе ремонт усього парку автомобілів швидкої допомоги марок Peugeot і Citroen Комунального некомерційного підприємства Київської обласної ради «КИЇВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ».

«Належний технічний стан автомобілів швидкої допомоги – це той внесок, який ми можемо забезпечити для подальшої стабілізації ситуації в ці важкі часи. 28 років роботи на автомобільному ринку України навчили нас бути готовими до будь-яких ситуацій, швидко і гнучко реагувати на виклики. Зараз виклик прийняли всі ми, як бізнес і як звичайні люди. Залишаючись на самоізоляції можна допомогти лікарям, які знаходяться зараз на «передовій», а безпечно працювати автомобілям допоможемо ми. » – прокоментував Голова ТОВ «Ілта» Міщенко С.А.

Фахівці СТОА компанії, що мають багаторічний досвід роботи з брендами Peugeot і Citroеn, проводять всі роботи в найкоротші терміни, при необхідності в неробочий час, відповідно до затвердженого регламенту і на високому якісному рівні.