Kredobank

Kredobank пропонує сучасне та зручне рішення щодо придбання об’єкта лізингу – фінансовий лізинг для юридичних та фізичних осіб.

Агротехніка та важкий транспорт – це серйозне придбання, на покупку якого знадобиться значна сума коштів, а кредит може виявитися непомірним тягарем навіть для фінансово-стійкої компанії. Kredobank пропонує сучасне та зручне рішення для придбання необхідної для Вашого бізнесу техніки – фінансовий лізинг. Вам достатньо вибрати необхідну техніку, укласти з Банком договір лізингу і вже за кілька днів майно перейде у Ваше користування.

KredoLeasing – це повний пакет послуг страхування та реєстрації об’єкту лізингу, що дає Вам можливість придбати в лізинг техніку відомих марок з мінімальними витратами часу.

ПАТ “КРЕДОБАНК” – це банк з найбільшою польською інвестицією у банківську установу України. Стратегічним акціонером ПАТ “КРЕДОБАНК” є найбільший банк Польщі PKO Bank Polskі SA.

ПАТ “КРЕДОБАНК” активно впроваджує нові банківські технології, європейські стандарти якості обслуговування клієнтів, розширює спектр фінансових послуг, динамічно реагує на ринкову кон’юнктуру та прагне налагодити довгострокові, взаємовигідні ділові відносини зі своїми клієнтами.

Контактна інформація:
тел: +38 032 297-27-47
Поштова адреса: 79034, м. Львів, вул. Луганська, 18
https://www.kredobank.com.ua/