ЕСКА Капітал

Компанія «ЕСКА Капітал» – універсальна українська лізингова компанія, яка надає повний спектр послуг з фінансування придбання автотранспорту, сільськогосподарської техніки та спецтехніки. Працює в Україні з 2008.

Метою компанії є надання якісних лізингових послуг для малого та середнього бізнесу, розширення бізнесу клієнтів, спрощення доступу до фінансового ресурсу для оновлення основних засобів. Значна і стабільна ресурсна база дозволяє гарантувати високу ступінь надійності і якості виконання лізингових угод, а також оперативність обробки запитів. У компанії працюють лізингові програми для малого та середнього бізнесу у всіх регіонах України.

Щорічний середній зріст активів – 30-40% на рік. З третього кварталу 2014 по третій квартал 2015 року було припинено фінансування, лізинговий портфель компанії скоротився на 60% через нестабільний валютний курс, активні бойові дії на сході, зміни у податковому законодавстві.

З початку 2016 року лізинговий портфель компанії зріс на 50% завдяки активному фінансуванню, в подальшому планується зростання в 5 разів до кінця 2016 року.

Компанія за роки роботи створила бездоганну репутацію на фінансовому ринку як надійний фінансовий партнер для банків, інвесторів і партнерів. «ЕСКА Капітал» не належить ні до однієї банківської групи, будучи незалежною стійкою компанією.

Особливістю компанії є застосування інноваційного підходу для оцінки клієнтів – власна скорингова система та індивідуальна оцінка застави, яка враховує українські реалії, дозволяє скоротити терміни прийняття рішення щодо фінансування до однієї години, а термін видачі техніки зведений до трьох днів. Компанія фінансує вживану техніку (в деяких випадках віком до 20 років).

«ЕСКА Капітал» розвиває сегмент фінансування малого та середнього бізнесу через програми зростання для:

• фермерських господарств – фінансування вживаної техніки, фінансування посівної та інших потреб;

• перевізників, транспортні та логістичні компанії – підбір і придбання б/у техніки, в тому числі з Європи в найкоротші терміни з мінімальним пакетом документів;

• надання в лізинг нових і б/у легкових автомобілів для клієнтів, які шукають краще фінансове рішення для бізнесу.

Контактна інформація:
+38 044 228 88 58
Алреса: Україна, Київ, 03067, вул.Машинобудівна 50-А
[email protected]
http://eskacapital.com/