BLS

КЕРУЙ СВОЇМ ЖИТТЯМ!
З цієї мрії народилася компанія Автопрокат BLS в 2007 році.

Компанія була заснована трьома амбітними друзями. В той час автопрокат в Україні тільки зароджувався. Ідея полягала в тому, щоб надати свободу пересування всім, хто цьго потребував і задовольнити різні потреби.Все почалося із 7ми авто Peugeot і Suzuki.

Наша компанія зростала дуже динамічно і до 2008 року автопарк виріс втричі.

Зі зростанням нашої компанії ріс і ринок в цілому, і виникли нові проблеми, які вимагали об’єднання учасників ринку.
Ми взяли на себе ініціативу і заснували Асоціацію Прокатних компаній, яка успішно працює і сьогодні та об’єднує більше 200 компаній з автопрокату.

Її ціллю стало підвищення загального рівня сервісу, вдосконалення рівня безпеки і обмін інформацією про недобросовісних клієнтів.
Об’єднавши учасників ринку, ми стараємося захистити клієнтів від недобросовісних компаній, а добросовісні компанії захистити від недобросовісних клієнтів.

Сьогодні компанія BLS – це компанія яка надає повний спектр послуг з оренди автомобілів з європейським рівнем якості обслуговування і європейськими стандартами, що означає автомобілі до трьох років для прокату, повне страхування, цілодобовий Call Center 24/7 для наших клієнтів, а також Road Assistance 24/7. Ми постійно працюємо над тим, щоб покращувати наш сервіс.
Ми співпрацюємо з міжнародними системами бронювання для комфорту наших клієнтів.

В 2015 році компанія стала піонером у прокаті електромобілів, таких як: Nissan Leaf, Smart, Tesla S, BMW I3. Нехай ера електромобілів ще тоді не настала, але ми вважали своїм обов’язком дати можливість клієнтам випробувати ці машини майбутнього.
В 2017 році ми знову стали першопрохідцями і відкрили нове направлення в сфері прокату – мотопрокат. Відкривши це направлення, ми здійснили мрії багатьох клієнтів, подарував їм море незабутніх емоцій.
Наша команда продовжує розвивати нашу компанію щохвилинно, для того щоб ще більше розширити горизонти нашим клієнтам.