Porsche Finance Group Ukraine пропонує клієнтам нові продукти і нові умови страхування

Porsche Finance Group Ukraine доповнила пакет вигідних страхових послуг двома новими продуктами: додаткове страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів (ДСЦПВ) і страхування водія та пасажирів від нещасних випадків (НВ), а за договорами страхування КАСКО збільшила ліміт страхового відшкодування до 50 000 грн без необхідності надання страховику протоколів офіційних органів. 
Оптимізувати вартість усіх страхових продуктів стало можливим за рахунок великого обсягу спільної діяльності та угод про стратегічну співпрацю між Porsche Finance Group та страховими партнерами: СК «UNIQA», СК «Українська страхова група», СК «АХА».
Нові продукти 
Означені два види страхування увійдуть до числа послуг разом зі страховими продуктами: обов’язкове страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів (ОСЦПВ), КАСКО, додатковий захист вартості транспортного засобу (GAP), що вже впродовж тривалого часу доступні клієнтам офіційної дилерської мережі компанії. 
Кожен клієнт офіційної дилерської мережі, купуючи автомобіль за власні кошти або з фінансуванням Porsche Finance Group, має можливість прямо в салоні дилера придбати весь спектр страхових продуктів, які можуть знадобитися сучасним водіям.
Поліс ДСЦПВ збільшує розмір максимальної компенсації за шкоду, завдану життю, здоров’ю та майну третіх осіб внаслідок ДТП. Цей вид страхування знадобиться у випадках, коли суми за договором обов’язкового страхуванням ОСЦПВ не вистачає, щоб покрити усі збитки.
Поліс НВ страхує найважливіше – життя і здоров’я водія та пасажирів, які знаходяться в автомобілі у момент дорожньо-транспортної події. За цим полісом відшкодовуються втрати в разі травм, втрати працездатності або загибелі.
Нові умови відшкодування
За новими умовами страхова компанія UNIQA – пріоритетний стратегічний партнер PFG – збільшила до 50 000 грн ліміт відшкодування за договорами КАСКО, що набули чинності після 07 березня поточного року. Тепер страхувальнику не потрібно надавати документи компетентних органів, що підтверджують обставини настання події – потрібно оформити Європротокол. Нововведення спрощує дії учасників ДТП, коли з певних причин неможливо або надто складно отримати офіційні папери.
Європротокол – це стандартизований бланк, що діє на території Європи і заповнюється самими учасниками ДТП. В Україні спецбланк називається «Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду». Його використання дозволяє учасникам ДТП не викликати дорожній патруль та звільняє від адміністративної відповідальності.
Нові умови полегшують дії страхувальників у більшості ДТП і дають більше впевненості за кермом.
Нові досягнення 
Цього року страховим послугам від компаній групи «Порше Банк» виповнюється 35 років. Це три з половиною десятиліття всебічного фінансового захисту клієнтів. Якість послуг підтверджують 350 000 договорів КАСКО і страхування цивільної відповідальності, які «Порше Банк» уклав минулого року в країнах, де здійснює свою діяльність.
Якість продуктів від страхових партнерів PFG підтверджують результати численних міжнародних рейтингів. Зокрема в Україні партнери PFG вже багато років поспіль посідають перші три місця рейтингу найкращих страховиків КАСКО.
«Клієнти цінують страховий сервіс Porsche Finance Group за зручність, вигідність і надійність. Висока довіра, яку ми заслужили за ці роки, говорить сама за себе. Ми й надалі дбатимемо про безпеку своїх клієнтів, пропонуючи їм страхові послуги найвищого ґатунку»,каже Андреас Целлер, директор Porsche Finance Group Ukraine.
Довідка про Porsche Finance Group Ukraine:
Porsche Finance Group Ukraine представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банк», який, у свою чергу, належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає такі послуги клієнтам офіційних дилерів Volkswagen, Audi, SEAT, Porsche і MAN: фінансовий та оперативний лізинг, кредитування, управління автопарками, посередництво при страхуванні автомобілів, придбаних із фінансуванням або за готівку.