PFG Ukraine знизила ставку автофінансування в гривні до 18,99%

Київ, 31 жовтня 2016 року – З 17 жовтня 2016 року Porsche Finance Group Ukraine знизила відсоткову ставку на послуги кредиту і лізингу в національній валюті з 24,9% до 18,99% річних. 
Решта умов фінансування PFG Ukraine в гривні залишаються незмінними. Юридичні та фізичні особи можуть придбати автомобілі Volkswagen, Audi та SEAT в кредит або фінансовий лізинг на термін від 12 до 60 місяців. Відсоткова ставка є змінною та переглядається щоквартально залежно від індексу UIRD 3M . При цьому ставка фіксується протягом двох місяців після укладення договору. Авансовий платіж може складати від 15% до 90% вартості автомобіля.
«Ми раді повідомити, що відтепер пропозиції від Porsche Finance Group Ukraine стали ще вигіднішими для українців. Ставка 18,99% – найнижча за весь час існування гривневого кредиту й лізингу в портфелі нашої компанії. Таким чином, тепер ми гарантуємо нашим клієнтам фінансування за найвищими європейськими стандартами на умовах, що є одними з найвигідніших на українському ринку», – зазначив Андреас Целлер, директор Porsche Finance Group Ukraine. 
Крім того, починаючи з 17 жовтня стандартні умови фінансування у гривні також розповсюджуються на вживані автомобілі Volkswagen, Audi та SEAT.