Porsche Finance Group фінансує кожен третій проданий автомобіль марок Volkswagen, Audi, Seat і Porsche в Україні

У березні 2014 року Porsche Finance Group отримала нагороду від Асоціації лізингодавців України: «Лідер ринку автолізингу» – за найкращий результат роботи у 2013 році. За підсумками року частка фінансування Porsche Finance Group (PFG) автомобілів марок Volkswagen, Audi, Seat і Porsche в Україні склала 26,35% від числа загальних продажів автомобілів компанією «Порше Україна». Успіхи PFG є продовженням глобальної стратегії «Порше Банку» на світових ринках.
 

Асоціація лізингодавців України вручила Porsche Finance Group нагороду «Лідер ринку автолізингу» – як компанії, яка профінансувала у лізинг найбільшу кількість транспортних засобів (з часткою ринку 17,5%) впродовж 2013 року. Також Асоціація відзначила почесною нагородою генерального директора Porsche Finance Group Йозефа Графа, який став другою особою на ринку автомобільного лізингу.

У 2013 році Porsche Finance Group також увійшла до п’ятірки найбільших гравців ринку автокредитування. Згідно з даними аналітичного відділу «Альфа-Банку», частка ринку PFG склала 7,9%.

Porsche Finance Group показує стабільну позицію на ринку автофінансування України, не лише зберігши попередню частку фінансування марок – 22,46% (за 2012 рік), а й збільшивши її до 26,35% серед проданих за 2013 рік компанією «Порше Україна» 17,4 тис. автомобілів. У результаті кожен третій автомобіль марок Volkswagen, Audi, Seat і Porschе у 2013 році був проданий за допомогою фінансування від PFG. Це свідчить про високу якість послуг, що надаються, та підвищений попит на фінансування PFG з боку клієнтів.

Усі ключові бренди Porsche Finance Group показали зростання продажів з фінансуванням: частка продажів Volkswagen за фінансування від PFG зросла з 22,74 до 26,46%, Volkswagen комерційні автомобілі – з 20,39 до 22,76%, Audi – c 20,63 до 20,95%. Найбільше зростання показала нова марка Seat, а саме: понад 52% машин Seat було продано з фінансуванням від PFG.

«Для нас 2013 рік був дуже вдалим. Ми стали першими в сегменті лізингу в Україні, й при цьому утримуємо лідерські позиції на ринку автокредитування. Я радий, що наші клієнти все більше довіряють нам і користуються нашими послугами. Успіхи компанії в Україні багато в чому зумовлені успішною стратегією «Порше Банку» на всіх ринках. Ми докладемо максимуму зусиль, щоб у нинішньому, 2014 році підсилити позиції на українському ринку і зберегти довіру наших клієнтів», – говорить Йозеф Граф, генеральний директор Porsche Finance Group.

Дочірні філії «Порше Банку» (PFG є структурним підрозділом «Порше Банку» ) показали позитивну тенденцію зі стабільним зростанням на 4,5% по фінансовим операціям. 761 000 контрактів у портфелі всієї групи «Порше Банку» свідчать про продовження активної стратегії розвитку підприємств, представлених на світовому рівні, та про рекордний показник за 2013 рік. У середньому понад 40% усіх марок концерну на іноземних ринках були профінансовані через «Порше Банк». У сумі кількість клієнтів із договорами фінансування за кордоном складає 144 000.

«Порше Банк» є дочірнім підприємством «Порше Холдингу», з основним місцем розташування у Зальцбурзі, і має більш ніж 45-річний досвід у сфері фінансування, страхування та сервісних послуг. «Порше Банк» є власником найбільшого автопарку Австрії та сусідніх країн Південно-Східної Європи.

Довідка про Porsche Finance Group:
Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який, у свою чергу, належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає наступні послуги клієнтам офіційних дилерів Volkswagen, Audi, Seat і Porsche: фінансовий, оперативний лізинг, кредитування, управління автопарками, посередництво при страхуванні автомобілів, придбаних з фінансуванням або за готівку.