Porsche Bank та UNIQA Insurance Group уклали угоду про пріоритетне стратегічне співробітництво у сфері страхування

У рамках глобальної програми стратегічного партнерства між Porsche Bank та UNIQA International AG українські підрозділи цих двох груп офіційно підписали угоду про партнерство в Україні. Застосування міжнародного досвіду двох провідних компаній стане запорукою надання послуг з фінансування й страхування автомобілів відповідно до європейських принципів та стандартів.
Станом на сьогодні Porsche Finance Group пропонує своїм клієнтам комплексні страхові рішення від UNIQA з глибоким аналізом ризиків та ретельним підходом до врегулювання збитків в інтересах клієнтів. Ключовим напрямом реалізації стратегії розвитку співробітництва обох компаній в Україні є надання спільним клієнтам Porsche Finance Group та UNIQA страхових послуг, що відповідають найвищим європейським стандартам якості.
Угоду укладено відповідно до вимог діючого законодавства ЄС і України. Вона передбачає активний розвиток продажів продуктів автострахування UNIQA через узгоджені сторонами канали продажів. Сфера її дії поширюється на материнські компанії (Австрія) та дочірні структури в країнах Південно-Східної Європи: у Словенії, Хорватії, Словаччині, Угорщині, Сербії, Македонії, Албанії, Чорногорії, Болгарії, Румунії й Україні.
Йозеф Граф, Голова Правління Porsche Finance Group: «Об’єднаний досвід двох провідних представників ринку допоможе забезпечити якісний рівень обслуговування клієнтів, які купують в офіційних дилерів автомобілі Volkswagen, Audi, Seat і Porsche й користуються послугами фінансування, страхування автомобілів та обслуговування автопарків від Porsche Finance Group. Ми постійно прагнемо вдосконалення й надання більш комфортного сервісу. Страхові рішення UNIQA є частиною комплексних послуг Porsche Finance Group і дозволяють нашим клієнтам почуватися ще більш впевненими й захищеними при своєму виборі».
Юрій Єфімов, Голова Правління Страхової компанії «УНІКА»: «Вибір надійної страхової компанії – важливе питання для власників автомобілів. Мета нашого співробітництва – максимально повне задоволення потреб клієнтів. Упевнений, що наші спільні клієнти – власники автомобілів провідних торговельних марок – зможуть оцінити переваги і якість інноваційних страхових продуктів UNIQA».

Довідки про компанії:

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який, у свою чергу, належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає наступні послуги клієнтам офіційних дилерів Volkswagen, Audi, Seat і Porsche: фінансового, оперативного лізингу, кредитування, управління автопарками, посередництва при страхуванні автомобілів, придбаних з фінансуванням або за готівку.

UNIQA Insurance Group – один із лідерів страхового ринку Австрії й одна з провідних страхових груп у країнах Центральної та Східної Європи. Понад 22 тис. співробітників і страхових посередників Групи обслуговують близько 8,7 млн клієнтів у 20 країнах Європи. Обсяг підписаних премій Групи у 2012 році склав 5,54 млрд євро. UNIQA є другою за величиною страховою групою Австрії з часткою ринку близько 22%. UNIQA Group представлена у 20 країнах: в Австрії, Албанії, Болгарії, Боснії і Герцеговині, Італії, Косовому, Ліхтенштейні, Македонії, Польщі, Росії, Румунії, Сербії, Словаччині, Словенії, Угорщині, Хорватії, Чехії, Чорногорії, Швейцарії та Україні.