СК «Арсенал Страхування» стала страховим партнером 8-го Автошоу виставки «АВТОЧернігов 2013»

9 червня СК «Арсенал Страхування» взяла участь у Автошоу виставка «АВТОЧернігов 2013», яке відбулося у Центральному парку культури та відпочинку міста Чернігова. Захід проходить щорічно, вже 8-ий рік, об’єднуючи світові автомобільні бренди, що презентуються провідними автосалонами міста.

Під час виставки «АВТОЧернігов 2013» для відвідувачів була організована масштабна шоу-програма. Тест-драйви, виставка ретро-машин автомобільних брендів, розіграші призів, а також – традиційна презентація автомобіля (представлений новий Hyundai Santa Fe 2013), – все це і багато іншого побачили відвідувачі заходу 9-го червня.

СК «Арсенал Страхування» на правах страхового партнера взяла безпосередню участь у чернігівському автошоу. Протягом всього заходу консультанти страхової компанії надавали детальну інформацію щодо надійного фінансового захисту, умов та переваг страхування авто в СК «Арсенал Страхування».

««АВТОЧернігов 2013» – чергова можливість для СК «Арсенал Страхування» стати ближче до своїх існуючих, а також потенційних клієнтів. Діалог – ключовий фактор успіху в нашій діяльності, завдяки якому ми вивчаємо потреби клієнтів і прагнемо вдосконалювати якість надаваних послуг та сервісу. До того ж, дуже важливо підтримувати відносини, які склалися з нашими партнерами, присутніми на заході. Ми цінуємо виказану нам довіру, готові і надалі її виправдовувати» –зазначив Максим Пустовойт, директор Чернігівської дирекції СК «Арсенал Страхування».

Про компанію «Арсенал Страхування»:
Страхова Компанія «АРСЕНАЛ СТРАХУВАННЯ» – це сучасна компанія, яка динамічно розвивається та відома серед провідних українських страхових компаній як надійний партнер, здатний надати весь спектр послуг в галузі страхування. Клієнтська база Компанії складає більше 1,5 млн. клієнтів. Страхові премії за підсумками 2012 р. склали більше 503 мільйонів гривень. Сьогодні Компанія входить у ТОП-10 найбільших страхових компаній України. Є членом МТСБУ, ЛСОУ та УОЛ.