СК «Арсенал Страхування» стала генеральним партнером презентації «Honda Accord» у Чернігові

СК «Арсенал Страхування» стала генеральним партнером презентації нової моделі «Honda Accord» в автосалоні «МАГР-Авто» у м. Чернігів.

Під час заходу автомобільний салон «МАГР-Авто» провів кілька розіграшів серед присутніх, нагородивши своїми заохочувальними призами. У свою чергу, СК «Арсенал Страхування» провела вікторину, в рамках якої були визначені троє переможців, які отримали сертифікати зі знижкою на автострахування. Але це ще не все! Два сертифіката зі знижкою 20% на страхування КАСКО і 50% на страхування «Автоцивілки» будуть презентовані першим двом покупцям нової моделі «Honda Accord» в автосалоні «МАГР-Авто».

«Вибір страхового партнера для автосалону – це складова іміджу та сервісу автодилера. Тому відбір партнерів проводиться ретельно і педантично. Нам дуже приємно, що вибір зупинився на «Арсенал Страхування». Це говорить про високий ступінь довіри, який виявляє компанія «МАГР-Авто» до нашої СК. – зазначив Максим Пустовойт, директор Чернігівської дирекції СК «Арсенал Страхування», – Кожен клієнт, який звернувся до нас, може розраховувати на якісне обслуговування та індивідуальний підхід. У СК «Арсенал Страхування» працюють професіонали, які віддані своїй справі і команді».

Про компанію «Арсенал Страхування»:
Страхова Компанія «АРСЕНАЛ СТРАХУВАННЯ» – це сучасна компанія, яка динамічно розвивається і відома серед провідних українських страхових компаній як надійний партнер, здатний надати весь спектр послуг в галузі страхування.
Клієнтська база Компанії складає більше 1,5 млн. клієнтів. Страхові премії за підсумками 2012 р. склали більше 503 мільйонів гривень. Сьогодні Компанія входить у ТОП-10 найбільших страхових компаній України. Є членом МТСБУ, ЛСОУ та УОЛ.