Porsche Finance Group передала автомобіль у тимчасове користування Товариству Червоного Хреста в Україні

17 червня 2013 року, в салоні «Авто-Київ», офіційного дилера SEAT в Україні, Porsche Finance Group передала у дворічне користування Товариству Червоного Хреста в Україні автомобіль SEAT Altea XL Copa. Голова правління PFG Йозеф Граф подякував Президенту Товариства Червоного Хреста України Івану Усіченко за добру і благородну справу, якою займається організація, та урочисто передав ключі від новенького авто.

Товариство Червоного Хреста України  потребує  постійної спонсорської підтримки для здійснення медико-соціальних програм, що вимагають значних матеріальних ресурсів і мобільності. Автомобіль, наданий компанією Porsche Finance Group, буде використовуватися Товариством в адміністративно-господарчих цілях протягом двох років.

«Ми безмежно вдячні компанії Porsche Finance Group за підтримку і надане авто, – каже Президент Товариства Червоного Хреста України Іван Гнатович Усіченко. – Я впевнений, що швидкість та мобільність допоможе нам втілити у життя ще більше соціальних проектів по допомозі  нужденним».

Підтримка Товариства Червоного Хреста України стала доброю традицією для Porsche Finance Group. Минулого року компанія виділила кошти на потреби лікарні Товариства у м. Вижниця Чернівецької області, а також надала фінансову допомогу хоспісу Св. Єлени для онкологічних хворих у м. Коростень Житомирської області.

«Ми завжди радо допомагаємо тим, хто цього справді потребує, – говорить  пан Йозеф Граф, голова правління Porsche Finance Group. – Окрім внеску нашої компанії, ми закликаємо партнерів долучитися до цієї безперечно доброї справи, а також намагаємося показати гідний приклад іншим корпораціям, у яких є можливість надавати підтримку нужденним».

Пан Граф також підкреслив, що автомобіль  SEAT Altea XL Copa з дизельним двигуном для цієї місії було вибрано не випадково, адже він відрізняється високою економністю та зниженою кількістю шкідливих викидів. Оцінити переваги нового авто зможуть не лише представники Товариства, а й усі клієнти PFG, які, купуючи авто з фінансуванням, отримають бонус – паливну карту на 200 л дизельного пального* із розрахунку 10 грн за 1 л.

Допомога Товариству Червоного Хреста України – це лише частина благодійної місії Porsche Finance Group в Україні. Компанія також бере участь у збережені популяції карпатських буйволів, що знаходяться під загрозою вимирання та підтримує соціальні ініціативи офіційних дилерів Volkswagen, SEAT, Audi та Porsche.

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, і є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком, та є посередником при видачі страхових полісів для покупців вищезазначених марок автомобілів.