Олександир Кощєєв – новий Голова Ради директорів Асоціації лізингодавців

На останньому засіданні Ради директорів Асоціації новим Головою одноголосно було обрано Олександра Кощєєва – виконавчого директора «Ілта Лізинг».

Олександр в свій час працював у банківській сфері, отримав досвід у  кредитуванні, фінансовому лізингу, цінних паперах. В 2000 році був призначений на посаду начальника фінансово-аналітичного відділу компанії «Ілта», офіційного імпортера «Пежо» в Україні.
Після цього став керівником напряму «Лізинг» автомобільної групи «Ілта». З 2008 року пан Кощєєв обіймає посаду виконавчого директора «Ілта Лізинг».

Олександр Кощєєв входить до складу Ради директорів Асоціаці з моменту її створення, а останні роки був заступником Голови Ради.

«Пріоритетними завданнями для Асоціації, на мою думку, наразі, є продовження консолідації галузі, вдосконалення інформаційного забезпечення учасників ринку, ЗМІ, громадськості про результати роботи, стан, потенціал, проблеми ринку лізингу, збільшення поінформованості споживачів про особливості та переваги лізингу. Також, ми продовжимо роботу над створенням «Кодексу кращої практики». Лізингові компанії, які слідуватимуть цьому Кодексу,  отримуватимуть спеціальну «відзнаку» – своєрідний «знак якості» для споживача» – говорить  Олександр Кощєєв.