Компанія VAB Лізинг зробила свій внесок у благодійність і приєдналася до боротьби з ВІЛ/СНІДом в Україні

Керуючись принципом соціальної відповідальності, VAB Лізинг у 2013 році зробила свій внесок у благодійність і приєдналася до боротьби з ВІЛ/СНІДом в Україні.

Напередодні свята 8 Березня представники VAB Лізинг  надали благодійну допомогу Київському міському відділенню ВБО «Всеукраїнська Мережа Людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом».
«Коли ми дізналися про гостру необхідність Київського міського відділення ВБО «Всеукраїнської мережі ЛЖВ» в облаштуванні кабінету соціальних працівників – миттєво прийняли рішення про надання такої допомоги. Адже, за даними ООН, епідемія ВІЛ-інфекції в Україні залишається найсерйознішою на європейському континенті, із найвищим показником поширеності ВІЛ-інфекції у віковій групі 15-49 років – 1,1%.

Ми розуміємо, що люди, котрі живуть з ВІЛ/СНІДом потребують не лише медичної, але і соціальної, педагогічної та психологічної допомоги, котра буде надаватись кваліфікованими спеціалістами в стінах нового кабінету облаштованого за підтримки VAB Лізинг. На цьому ми не зупиняємось, а плануємо і надалі співпрацювати з Київським міським відділенням ВБО «Всеукраїнська Мережа Людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом» для створення необхідних умов праці у напрямку подолання хвороби», – відзначає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.

«У загальнонаціональній програмі на забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2009-2013 роки, яка ухвалена Верховною Радою України як закон, передбачено 511 млн грн. Нажаль, цієї суми недостатньо для реалізації допомоги людям, котрі живуть з ВІЛ/СНІДом у повному обсязі, тому Всеукраїнська мережа ЛЖВ щиро вдячна представникам VAB Лізинг за надану допомогу і за небайдужість до проблеми людей, котрі живуть з ВІЛ/СНІДом» – говорить Олена Блінова, координатор центру допомоги на базі КМЦ СНІДу Київського міського відділення ВБО “Всеукраїнська мережа ЛЖВ”.

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.