Автопрокатні компанії виступили за дублювання написів на дорожніх знаках латиницею

Асоціація “Українське об’єднання лізингодавців”, яка об’єднує працюють на ринку лізингу і прокату автомобілів компанії, виступає за обов’язкове дублювання написів на дорожніх знаках латиницею.

Про це Ukranews повідомив генеральний директор одного з членів асоціації – компанії “Avis Україна” – Хайм Капельник.

“Асоціація ініціює введення обов’язкового дублювання всіх дорожніх знаків і покажчиків латиницею, бо іноземні громадяни, які беруть прокатне авто, зазнають через це незручності, а прокатні компанії недоотримують своїх клієнтів”, – зазначив Капельник.

Він додав, що одним з основних законодавчо неврегульованих питань на ринку прокату автомобілів є розміщення точок автопрокату на території аеропортів. Також Капельник зазначив, що “Avis Україна” підтримує питання вдосконалення поняття фінансового лізингу в податковому законодавстві, а також оподаткування процедури зміни власника лізингового портфеля.

При цьому, він наголосив, що в цілому особливих претензій у компанії до регулюючої ринок законодавчій базі немає, а директор Асоціації Марина Масіч називає її однією з найбільш сприятливих для лізингу серед країн СНД.

“Avis Україна” – представництво найбільшої у світі корпорації з лізингу і прокату автомобілів, що має 5 000 філій  у понад 180 країнах світу.

В Україні компанія розпочала свою діяльність у 1997 році. “Avis Україна” надає послуги оперативного та фінансового лізингу з повним сервісним супроводом управління автопарком, короткострокового і довгострокового прокату автомобілів для фізичних і юридичних осіб.

Загальна чисельність автопарку становить понад 2 500 автомобілів.

Інвесторами “Avis Україна” є підрозділи великої фінансової групи Kardan Group (Нідерланди).

Ukranews