Асоціація лізингодавців України відзначила кращих

Професійне об’єднання лізингового ринку провело Загальні збори, на якому підвело підсумки минулого року та затвердило плани на поточний. Серед основних намірів індустрії-  удосконалення нормативної бази щодо лізингових послуг, поліпшення ситуації зі статистикою, популяризація лізингу як інструменту фінансування.

По завершенню були відзначені ті, хто досяг найкращих результатів за підсумками 2012. Так, в номінації «Особистість лізингового ринку», де традиційно є три лідерські місця для найбільш активних топ-менеджерів цього року перше і друге місце розділили між собою Йозеф Граф (Порше Лізинг Україна) та Андрій Павлушин (ОТП Лізинг). Третє – посів Генеральний Директор компанії Райффайзен Лізинг Аваль Міхал Спіхальські.

Оскільки автомобільний сегмент в українському лізинговому портфелі займає майже 60%, то Асоціація завжди  приділяє йому велику увагу та визначає кращих у цій галузі. За підсумками цього року, втім як і минулого, лідером знову виявилася АLD Automotive/ Перша лізингова компанія, на відзнаку чого їй було вручено символічний золотий руль.

В популяризації лізингу найбільш активно виявила себе компанія VAB Лізинг та  її директор Людмила Золотарьова, за що їй була вручена Почесна грамота.

Подяку від Асоціації отримала і незмінна Голова юридичного Комітету об’єднання Тетяна Федорова.

По завершенню Загальних зборів учасники взяли участь в другій урочистій події, яка відбулася в тому ж Прем’єр Паласі – підписання Меморандуму про співробітництво між Асоціацією лізингодавців та Нацкомфінпослуг.