За умовами нової акції чоловіки отримають безкоштовний шиномонтаж у подарунок від VAB Лізинг

За умовами акційної пропозиції від VAB Лізинг кожен чоловік, що уклав договір лізингу у період з 13-го по 29 лютого, отримує у подарунок сертифікат на безкоштовний весняний шиномонтаж.

«Напередодні весни послуга шиномонтажу – одна з найбільш актуальних у сервісній підтримці автомобіля і найбільш затребуваних. У цей час будь-який шиномонтаж потерпає від масового напливу клієнтів, що прагнуть замінити зимові шини літніми. Проте учасникам нашої акції не потрібно простоювати у чергах, випробовуючи на міцність запаси свого терпіння, оскільки компанія VAB Лізинг підготувала для них чудовий подарунок до 23 лютого. Все, що повинні зробити наші клієнти-чоловіки, які уклали угоду у період дії акції, – зателефонувати сервіс-менеджеру лізингової компанії і записатися на безкоштовний шиномонтаж на зручний для них час. Ми прагнемо призвичаїти споживача до того, що лізинг – це повноцінна послуга, яка дозволяє перекласти всі турботи, пов’язані з обслуговуванням автомобіля, на лізингову компанію», – розповідає Людмила Золотарьова, генеральний директор VAB Лізинг.

Розвиваючи сервісну складову у супровід програм лізингу, в січні 2011 року компанія VAB Лізинг упровадила новий пакет технологічної підтримки «Сервіс кожному». В межах цієї пропозиції до послуги сезонної заміни шин, їх купівлі та зберігання клієнт отримує також низку інших затребуваних сервісів: послугу адміністрування страхових випадків (за необхідності – виїзд страхового комісара), забезпечення щорічних технічних оглядів у ДАІ, регламентовані виробником технічні огляди, адміністрування усіх необхідних ремонтів (як гарантійних, так і негарантійних), паливні картки, комплексну цілодобову лінію технічної підтримки, безкоштовний евакуатор, технічну допомогу на дорозі та інше. Запропонований пакет послуг за бажанням клієнта можна розширити.