У ТОП-50 найбільш успішних ділових жінок України увійшла Ольга Зайцева, Голова Наглядової ради СК «НОВА»

Ольга Зайцева, Голова Наглядової ради ВАТ «Страхова компанія «НОВА», увійшла в ТОП-50 найбільш успішних ділових жінок України за результатами рейтингу «Найбільш успішні бізнес-леді України» в 2011 році.

Проект організований інтернет-порталом «Delo.ua» з метою визначити кращих українських жінок-топ-менеджерів і сприяти підвищенню інформованості суспільства про їхні успіхи. Протягом місяця, з 13 лютого по 12 березня 2012 р., відвідувачі порталу «Delo.ua» віддавали свої голоси за учасниць рейтингу – власників і керівників українських компаній, топ-менеджерів банків і фінансових установ, голів представництв іноземних компаній. Жінок-керівників у сфері страхування представляли 10 учасниць.

Список із 100 найбільш шанованих представниць бізнес-еліти «Delo.ua» складено за сприяння Американської торговельної палати в Україні та Європейської бізнес-асоціації. Критерії вибору учасниць: розмір очолюваної компанії, кількість співробітників, впливовість і популярність на ринку.

Ольга Зайцева входить у число найбільш успішних бізнес-леді України не вперше: у 2010 році вона увійшла в «ТОП-100 українських бізнес-леді» (видання «Дєло») і в ТОП-20 кращих менеджерів України в страховій галузі (вид-во «Економіка). Однією з найуспішніших керівників вона визнана також ВД «Галицькі Контракти».

____________________________________________________________________

Довідка про компанію

ВАТ «СК «НОВА» (www.nova-ua.com) працює на страховому ринку з 30 листопада 2000 року. Компанія має 22 ліцензії Держкомфінпослуг на здійснення добровільних та обов’язкових видів страхування. РА «Експерт-Рейтинг» присвоїло СК «НОВА» рейтинг А, що вказує на високий рівень стійкості компанії. СК «НОВА» є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Ядерного страхового пулу України, Американської Торгової Палати (The American Chamber of Commerce), Дніпропетровської торгово-промислової палати, асоційованим членом Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців».