Porsche Finance Group збільшила об’єми фінансування придбання автомобілів на 73%

В умовах зниження об’ємів автокредитування комерційними банками, Porsche Finance Group продовжує активно фінансувати придбання автомобілів марок Volkswagen, Audi та Porsche. Так, за три квартали 2012 року з майже 16 тисяч автомобілів вищезгаданих марок, реалізованих компанією «Порше Україна», понад 25% було куплено за допомогою фінансування від Porsche Finance Group. Водночас, за оцінкою Porsche Finance Group, в Україні частка автомобілів, реалізованих за допомогою зовнішнього фінансування (на умовах лізингу чи кредитування) становить близько 18%. Загалом за 9 місяців 2012 року Porsche Finance Group профінансувала купівлю автомобілів на 73% більше, ніж за цілий 2011 рік.

За третій квартал 2012 року за допомогою фінансування від Porsche Finance Group було продано 1215 автомобілів марок Volkswagen, Audi та Porsche. У жовтні 2012 року було подано 552 заявки на фінансування придбання транспортного засобу, що на 16% більше, ніж у вересні.

«Через нестачу ліквідності та нестабільну економічну ситуацію комерційні банки вже знижують об’єми автокредитування. Найближчим часом, за нашими очікуваннями, ставки за кредитами на купівлю автомобілів будуть зростати. Але Porsche Finance Group навіть в цих умовах має достатньо коштів та можливостей, щоб продовжувати пропонувати вигідне фінансування для покупців автомобілів Volkswagen, Audi та Porsche і підвищувати ставки ми не плануємо», – коментує пан Йозеф Граф, голова правління Porsche Finance Group.

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, і є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком, та є посередником при видачі страхових полісів для покупців вищезазначених марок автомобілів.